Gustav "s4" Magnussons andra Major-vinst i rad.

Trots att Alliance (återigen) misslyckades med att kvala in till Dota 2-majorn fanns det fortfarande svenskt hopp i tre lag. Ett av dem var OG med svensken Gustav "s4" Magnusson, som efter att ha slagit ut EG med svenska spelaren "zai", tog sig till finalen för att möta Virtus Pro.

För första gången på nästan fyra år gick finalen i en officiell Valve-turnering till en femte match där OG såg ut att bli överkörda men lyckades ta tillbaka det sakta men säkert i en av de bästa vändningarna undertecknad har sett i en professionell Dota 2-match. Liknelserna med den numera legendariska The International 3-finalen är inte långt borta, där "s4" vann med Alliance.

Vinsten är OG:s fjärde Major-vinst och den nuvarande uppsättningens andra i rad och innebär att de går hem med en prispott på motsvarande 9 miljoner kronor.

Ja, han är trevlig, lätt att ta bilder med :) Ganska säker på att han vet hur HeatoN ser ut :D 03/05 Även om jag såg matchen i efterhand och visste resultatet så var de sjukt intressant! För den som vill se Match 5: https://www.twitch.tv/videos/139330375 För övrigt har jag träffat s4 och otroligt ödmjuk och snäll snubbe. Tror inte han gick på att jag... 02/05 De visste att OG är bättre i lategame, så de satsade på en Alch som kunde vara med och slåss i early-mid-game. Detta kräver att man inte går all-in på greevils greed och farming, vilket leder till att man inte skjuter iväg i networth på samma sätt som... 02/05 Alch hade som bäst ~5k mer guld än vad Anas Troll hade, och Troll låg då även över OD i networth. Inte särskilt imponerande av Noones OD heller alltså, då det stod 3–18 i kills till VPs fördel och bara ett T2 i OGs fördel vid tillfället. Så jo, skulle... 02/05 Knappast :P 02/05 Tror inte det går någon nöd på f0rest i dagsläget. Deras VD har i en intervju sagt att spelarna har en årslön på upp till 1,5-2 miljoner norska om året (dryga 2,3 miljoner svenska alltså). Men med det sagt så har han säkert som du säger inte haft en fet... 02/05 Det är helt klart DotA2 man skulle satsat på inom E-sport! Kolla in http://www.esportsearnings.com/players (http://www.esportsearnings.com/players). På 13.e plats världen över ligger, Sweden s4 Gustav Magnusson $1,392,005.68 Började tjäna omkring ~2012... 02/05 Tror inte det finns någon inom Dota 2 e-sporten som hade brytt sig om vilket kön någon har. Newbee BOSS har en kvinnlig spelare, men de har inte spelat något på ett tag, så vet inte om de kommer att fortsätta. Men av någon anledning så tycker tjejer/kvi... 01/05 E-sport är som vilken annan sport som helst. Jag tycker inte det spelar någon roll om man spelar Fotboll eller om man sitter och spelar spel om man är bra på det man gör. Jag har svårt att se varför vuxna människor som jagar en boll skulle vara mer värd... 01/05 Kan rekommendera Dray:s stream, den är lite mer nybörjarvänlig. Helt galen match 5 för övrigt! Från 3-18 till att vinna matchen, VP klantade sig ganska rejält. Hejade på OG så kul att de vann och lite extra poäng till kompendiet! 01/05
Skicka en rättelse