Grönskande fält, kyrklockor (att klättra upp i) och Amazing Grace.

Western-ryktena har varit ihärdiga och när Ubisoft annonserade att Far Cry 5 faktiskt var på gång gjorde de allt för att inte bekräfta fransjackor från Frankrike. Men, en 42 sekunder "lång" teaser känns väldigt mycket western men som många påpekat i kommentarerna är det nog mer modernt än så, trots att det utspelar sig på den amerikanska landsbygden.

Far Cry 5 utspelar sig i det fiktiva Hope County i Montana och i trailern ser vi gröna fält, skogsmiljöer och våldshandlingar. Det utlovas mer kött på benen redan den 26 maj så vi får hålla oss till tåls ett par dagar till.

* Uppdatering: Var lite snabb i spekulationerna och rättade artikeln efter ett par uppmärksamma spekulationer.

Tack till Jinxswe för detta #nyhetstips!
developers from France Ubisoft announced their new Far Cry game. Its villian is a patriotic "cult" of white people from Montana. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQID0jmv6MxY2i-5boL0G0-Nr6JhIM0iPO1SMuRYdWqw8TFIQRqv2-Daayu 25/05 kikarsikte på geväret han har på ryggen? 23/05 @MrPaNtsONhEaD: Man kan ju inte se allt. ;) @FRULZ: Säg det till min akustiska gitarr jag har på väggen. 23/05 De kan ju vara slarviga också. Spelet är dessutom fiktivt och det vore inte första gången någon har glömt att göra sina läxa. Ärligt talat tror jag givetvis att spelet kommer utspela sig i hyfsat modern tid i alla fall. Det är bara kul att förstöra argu... 23/05 Den moderna t-shirten kom väl i sin större använding runt 40-talet, så vi ska stretcha på möjligheterna till det extrema, typ en person från sent 10-tal i en trailer som råkar vara pionjär av t-shirts och även att inte stoppa ner skjorta innanför byxorn... 23/05 För 70-100 år sedan kanske. Snusets utbredning i Sverige är inte jämförbar. 23/05 Har alla missat skriket i början, mannen som blir jagad genom fältet, liket som flyter i floden, skottet och ett mord som pågår i klocktornet? Jag tror detta kommer att vara som en True Detective-historia och i en öppen värld. Ser väldigt fint och lovan... 23/05 Första t-shirten kom 1914. 23/05 Ser ju ut som att det skulle kunna kretsa kring Afro-Amerikansk historia, kanske nån galen kult här och var. Only time will tell ;) 23/05 Hm, intressant... 23/05
Skicka en rättelse