Efter en framgångsrik Kickstarter-kampanj har Larian Studios kunnat jobba flitigt på rollspelet Divinity: Original Sin 2. Spelet har befunnit sig i early access-utförande sedan förra året, men är du som jag en gammal bakåtsträvare som hellre väntar på fullständig release så är ju inte det till någon större glädje. Desto roligare är det då att vi fått ett tvättäkta släppdatum.

Divinity: Original Sin 2 släpps i sin helhet den 14 september 2017. Nyheten når oss via ett matigt inlägg på Kickstarter, där Larian också passar på att beskriva den nya tungviktspatchen. Filmklippet nedan tillhandahåller en visuell presentation.

Grymt stridsystem i 1:an men tyckte världen var ganska tråkig att roama runt i och storyn missade jag helt. Hoppas de jobbat på de delarna i 2:an. 26/05 Divinity: Original Sin har en av dom roligaste stridssytemen av sitt slag, har likt andra avvaktat köp av tvåan i väntan på något ännu bättre. 26/05 Jeg mista interessen mange år tilbake i tid. Det var da de kom med spill nr. 2, eller kanskje nr.3. Likte ikke at man måtte spille og håndtere to figurer på en og samme gang. 26/05 Jag har backat spelet på KS, och har testat det en del. Väldigt nöjd med hur de förbättrat spelet jämfört med första. Det är många andra på Steam också med tanke på det höga betyget deras Early Access har. 25/05 Divinity-serien har alltid varit bra och blir bara bättre. Har redan backat det här men väntar som många andra på att hela spelet ska släppas. :) 25/05 Längtar, samspelet i co-op var riktigt kul i första! 25/05 Älskar 1:an och är hype inför 2:an. Gör som föregående har sagt och håller mig ifrån 2:an, har för det mesta sprungit runt lite i de första 5 minuterna för att få en känsla för UI och lite andra ytliga saker som man kan få ett första intryck av. Älskar... 25/05 Spelade första spelet när det begav sig och tyckte det var helt fantastiskt. Älskade grafiken/designen pga mysfaktorn. Striderna var superroliga och storyn helt okej. Har hållt mig borta från Early Access-versionen av tvåan då jag vill att upplevelsen... 25/05 Ser fram emot det här spelet något oerhört :) 25/05 Har redan köpt, men avstår från att spela tills det är i färdigt skede. :) 25/05
Skicka en rättelse