Kort men naggande god trailer med en releaseperiod.

Redan förra veckan lovade Rockstar att något nytt från Red Dead Redemption 2 skulle komma idag och det blev en kortare trailer med löfte om release våren 2018. Dock inte ett ord om någon pc-version men det var också ganska väntat.

Red Dead Redemption 2 verkar kretsa kring karaktären Mr Morgan som verkar hålla sig på båda sidor om lagen. Med tanke på dialogen gissar vi att dessa personer också kommer ha någon form av betydelse för storyn.

Dutch van der Linde, en central figur i Red Dead Redemption

Och PC versionen kommer att banka skiten ur XBX versionen ;) 09/10 @submariner: 4K skärmar med minst 144hz+ med mera har i stort sett just lanserats och har åtminstone inte funnits särskilt länge. Och man väljer alla gånger hellre en schysst 1440p skärm med 144hz än en 60hz 4k skärm. Det är enorm skillnad på flytkänsla... 03/10 Jopp det här är ett växande problem. Grafik är inte direkt något man kan glänsa med längre. Var och vartannat spel ser bra ut idag, så är själv rätt trött på när man visar trailers och det är 99% mellansekvenser i dem och nada gameplay. Man spelar inte... 03/10 Kommer bli grymt. Spelar ingen roll om det inte kommer på PC eller ej. Det var ingen trailer dock. Teaser kallas de där. Trailern kommer senare. 02/10 @zumo: Varför räknar du in TV med konsol. En Tv har man ju redan långt innan konsolen för man tittar på tv kanaler. Till Pc burken måste du köpa en 4K skärm och en bra skärm kostar cirka 10k så cirka 10k + en gaming burk på 15 så räkna 25K och då är jag... 02/10 Haha, ärligt för att möta grafiken som du får ut på en vanlig PS4 eller Xbox One räcker det lätt med runt 3000 och ta valfri begagnad speldator på blocket. Finns rätt mkt klipp att göra. Och för att vara fair. Ska man ha konsol på releasedagen eller ens... 30/09 @zumo: Priset är det konsoller har att erbjuda. Försök bygga en PC som kan köra Uncharted, Horizon, Red Dead 2 mm för 3000kr med samma grafik. 30/09 Okej gissar på det inte är min grejj då som stör givetvis är det något jag hade kunnat spela igenom. Men inte min smak jag är mer sci-fi/fantasi snubbe så, men ja who knows kanske blir ett rea köp på 1an för att se vad det innebär med RDR2. Men vilda... 29/09 @Renton: Haha, indeed it is. 29/09 Nej, det gör den inte. Såsom 8 av 10 trailrar i dag, känns det som. Bara filmsekvenser. Det är typ som att utvecklarna vill visa hur coolt de kan göra animationer och grafik (när de inte binds av att de lägena behöver vara spelbara). Och att de har någo... 29/09
Skicka en rättelse