Redan i mars blir det åka av.

Med Burnout Paradise tog Criterion serien mot nya jaktmarker via en öppen spelvärld – Paradise City. Resultatet? En sjujädra trevlig titel som enligt många står sig än idag.

Att damma av en gammal konsol för att sätta igång och spela (eller ja.. starta pc:n. Eller Xbox One. Men, bara tanken!) känns däremot inte speciellt 2018, något både Criterion Games och moderbolaget EA håller med om. Därför presenteras nu Burnout Paradise Remastered, en uppdaterad variant av arkadracern för Playstation 4 och Xbox One – PC-version ska enligt uppgift komma senare.

Innehåll i Burnout Paradise Remastered

  • Burnout Paradise Base Game

  • Big Surf Island

  • Party Pack

  • Burnout Bikes

  • Boost Special

  • Legendary Cars

  • Cagney Update

  • Toys

  • Cops & Robbers Pack

Redan den 16 mars är det dags att spänna fast säkerhetsbältet och trampa plattan i mattan – helt enligt tidigare rykten, ska sägas. Spelet kommer rulla i 60 fps med upp till 4K-upplösning beroende på plattform, och innehåller samtliga DLC-paket från originaltiteln. Medlemmar i EA Access kan tjuvstarta genom 10 timmars testspelande redan den 9 mars.

Burnout Paradise Remastered kostar 369 kronor för Playstation 4, och 379 kronor för Xbox One. Spelet går att förboka redan idag.

Tack till trickeh2k, bl0m1 för detta #nyhetstips!
Ser den remastrade versionen bättre ut även på en gammal plattskärm? Skulle det vara värt för mig att köpa den nya versionen också? Kommer det att synas stor skillnad på texturer och förhoppningsvis annat, som vinkeln man ser bilen när man kör? 22/02 https://twitter.com/BenWalke :) 22/02 Jo, det fanns tillgängligt att köpa till PS3 och Xbox 360 med, inte till PC när jag köpte det på Steam. Blev så besviken. Nu skriver de ju att allt DLC ska följa med, som du sa(Big Surf m.m.). Men de skriver också att det ska komma senare till PC och... 22/02 Ja, som jag skrev så ska Big Surf ingå? :) 22/02 Jo, men tänkte på kommande PC version. Om det är med denna gång så att säga :) 22/02 Hoppas de gör ett bra jobb och inte bara uppdaterar texturer. Spelet var fenomenalt kul, men vill minnas att det inte fanns stöd för ratt, ett otyg som plågat många (Host NFS) bilspel på PS4:an tyvärr. Men visst hade det varit roligare om de gjorde en... 21/02 Så vitt jag förstår det är detta med alla DLC, inklusive Big Surf som tidigare inte funnits till PC. 21/02 Japp, köpte det på Steam och ville lira då det var underbart på konsol, det var ju tyvärr bara orginalspelet, inget DLC överhuvudtaget till PC. :( Fungerar väl, men man får ju inte med något DLC alls, vilket är tråkigt. Dock vill man väl ha detta då de... 21/02 Fint! Jag var väl lite snäsig kanske, men Xbox blir ofta styvmoderligt/oinsatt behandlat här. 21/02 @mrpijey: Då förstår jag! Drar tillbaka det jag sa. :) 21/02
Skicka en rättelse