Ingress överflödig.

Inte sedan 80-talet, när Spacemen 3 döpte sin basist till "Bassman", har ett namn varit tydligare än på det snowboard-spel vi nu ska presentera. Det heter... The Snowboard Game.

Vi tar en kort produktbeskrivning i samma tydliga anda:

Det är ett sportspel, du åker snowboard. "Realistiskt" och "skillbaserat" skriver utvecklarna, kontrollerna uppges vara "responsiva", "tighta" och "naturliga". Spelet har ett karriärläge med utmaningar, friåkning, man kan bygga utmaningar, single- och multiplayer finns. Görs av Let it Roll AB från Göteborg. Hemsidan säger 15 dollar, release 23 mars 2018 på Steam.

Slut på tydligt meddelande.

@KimiKiwi: det har du alldeless rätt i jag får be om ursäkt för att jag skrev det jag skrev lite snabbt utan att tänka på hur jag skrev det. 16/03 Ser ut som gubben ska trilla framåt hela tiden >_< Sen förstår jag inte varför snön fortfarande ser så kass ut :/ 13/03 Snyggt, men bara ännu ett i mängden :/ Ge oss ett snöskoterspel med friåkning i samma grafikmotor istället!! 13/03 @brunnlake: Bor i Åre, och kan lugna er med att barnen åker bräda fortfarande. ☺️ Men det är klart att det finns fler äldre snowboardåkare nu än vad det fanns förr, av självklara anledningar. Hälsningar 41-årig brädåkare. ☺️ 13/03 @Tomas Helenius: Glöm inte att vi plogar sönder halva backen med :) 13/03 Hemskt val av musik till trailern, bådar inte gott för eventuellt soundtrack. Än värre är animationerna på åkarna, ser ut som en zombie som hänger med huvudet i backen. De har en lång väg kvar till att nå upp till Amped 2 klass. Hade hoppats på att dett... 13/03 Gillar vad jag ser. Om något så skulle jag vilja sänka nivån på snowboarden med 3-5cm. Känns lite som att åkaren svävar på snön ibland. 13/03 @brunnlake: Och vi som dreglade efter Elan-skidor som barn tycker ni snowboard-kidz mest ramlar, är i vägen och tar alldeles för lång tid på er i liften. Hrmpf... 13/03 Haha! Sjukt. När jag känner mig ung och hipp i Hemsedal till helgen så ska jag reflektera över detta. Mvh gubbjävel, 32+ Spelet ser ball ut! 13/03 @Natrium: det skulle vara lättare att läsa om du använde punkter ibland 13/03
Skicka en rättelse