Nådde sitt mål inom 36 timmar.

Iron Harvest är ett kommande strategispel som utspelar sig under ett alternativt 1920-tal där enorma robotar hör till vardagen. Spelet som delar universum med det hyllade brädspelet Scythe lyckades nå sitt Kickstarter-mål inom 36 timmar efter att kampanjen lanserades och ser även ut att ha goda chanser att nå resterande delmål. Inte illa!

King Art Games har valt att fira den lyckade kampanjen genom att bjuda på lite spelsekvenser från spelets pre-alpha som du kan kolla in nedan. I videon får vi ett smakprov på spelmekaniken och får också veta att en spelbar alpha kommer att göras tillgänglig för backers redan i sommar.

Det fullständiga spelet är planerat att släppas till pc, Playstation 4 och Xbox one.

Det var ju dock inte det som var problemet med dow3, dow2 hade ju ännu mindre units i sin kampanj. Problemet var att dow3 helt slopade sin covermekanik och allt gameplay runt det, det här spelet verkar behålla den. 18/03 Såg lite intressant ut men var ju inte direkt några rea-priser på kickstartern. Nu får man ju förvisso se en KS som att man hjälper till, men ska man riska/hosta upp sina stålar 1,5 år i förväg så förväntar iaf jag mig att man får en rejält bra rabatt. 18/03 Meh, ser ut som en Metal Gear-mod till CoH. Men folket vill uppenbarligen ha det, så vi får hoppas att det levererar för dem. 18/03 Det här såg riktigt bra ut, CoH möter Warhammer 40k 17/03 Säker på att det inte var Schyte? Brädspel baserat på samma målningar som Iron Harvest. https://boardgamegeek.com/boardgame/169786/scythe 17/03 @jockechan: Som liknar, ja, men när det faktiskt är samma spel ända mer till minimappen och man satt in några nya specialenheter lär det väl ändå ha gått för långt. Det ser en som en mod och inte så mycket mer. 17/03 Kan bli bra men ser just nu lite risk att det blir för likt dawn of war 3, och vi vet ju hur det slutade. Hoppas att de går mer mot CoH istället, behöver fylla ut med fler sorters enheter och låta spelaren kontrollera fler än 6-8 stycken (vilket ser ut... 17/03 Man of War är uppföljare till Soldiers: Heroes of World War II som släpptes 2004. Frontline - Field of Thunder släpptes också innan Company of Heroes. 17/03 Act of War släppdes dock ~18 månader innan Company of Heroes om jag inte missminner. 17/03 2016 minns jag man kunde backa spelet, men handlade mest om en alpha. Vetat om detta spel ett tag nu och de snackade om en kickstarter 2017... hade hoppats de nått längre. 17/03
Skicka en rättelse