Pengar från Mercy-skin går till cancerforskning.

Blizzard har släppt ett nytt skin till Mercy i Overwatch. Detta skin kostar hela 15 euro men pengarna går oavkortat till bröstcancerforskning.

Pink Mercy Skin heter detta skin kort och gott. Ett klipp på hur det ser ut kan du spana in i klippet ovan.

Pink Mercy Skin kommer vara tillgängligt fram till den 21 maj och kan köpas till samtliga plattformar via den här länken. Under denna period finns det också möjlighet att få andra kosmetiska grejer och vad du behöver göra för att få dessa kan du få reda på i infobilden nedan nedan.

Nedan kan du även hitta ett bonusklipp där Jeff Kaplan från Overwatch-teamet pratar om detta initiativ.

Kunde inte komma in på betalsidan alls, på deras webbplats då tidigare i veckan. Ska dom ha mustasch kampen också? :) inte lika uppmärksammad kampanj, bröst är tydligen mer hett. 12/05 Så... … hon kommer med två ”rosa bandet” som hårslingor? De har minsann cheesig humor på Blizzard! <3 10/05 "Detta skin kostar hela 15 euro men pengarna går oavkortat till bröstcancerforskning." Oavkortat= utan avdrag så det blir lika stor del som går till forskningen som om du ger pengarna till dom. Sen försvinner väl stora delar av bidragen ut i löner till... 10/05 Varför inte ge era pengar direkt till Bröstcancer fonden? Eller ge direkt till forskning? Vem vet hur mycket av alla pengar som de får in de tar? Är det bara 1% är det fortfarande ett jävla lurendrejeri. Litar inte på sånt här. Ni som köpt detta har gjo... 10/05 Det är en donatonskampanj som kommer med den vanliga säljmoroten ”fear of missing out”. Det finns forskning som stöder att många tids- och varu- begränsade erbjudanden säljer mer och snabbare än oändliga erbjudanden. Denna morot ökar dessutom sannolikhe... 10/05 Nja, blir nog snarare tvärtom. Om skinnet är "limited" så blir den mer värdefull, i och med att man måste handla nu för att nånsin kunna få den. Hade den varit till salu hela tiden så kan eventuell köpare tänka "äsch jag kanske köper nästa månad", eller... 10/05 As bra ju! Men varför har man en begränsad tid på sig att köpa det? Är väl bara låta det finnas hela tiden för att få in max antal pengar? 10/05 Köpte skinet och har donerat runt 300 kr redan. Cancer kan inte bekämpas fort nog! 09/05 Grymt bra initiativ av Blizzard! Pengar behövs till forskning och Fuck cancer! https://i.imgur.com/q0lh4hk.jpg https://i.imgur.com/PHMPkFK.jpg 09/05 Någon som tog helg lite tidigare denna vecka? Blizzard bekämpar bröstcancer mer Overwatch. Ska det inte vara med där? Hur som helst är detta en god gärning av blizzard och för tankarna vidare till att lootboxar inte behöver vara en dålig sak så länge... 09/05
Skicka en rättelse