Bloodstained: Ritual of the Night skördade stora framgångar på Kickstarer när det begav sig då det lyckades samla in över 50 miljoner kronor från fans som saknade de klassiska Castlevania-titlarna. Men innan det är dags att sätta huggtänderna i huvudrätten serverar Koji Igarashi och hans team först en smaklig förrätt i form av det 8-bits spel som utlovades redan under insamlingskampanjen.

Bloodstained: Curse of the Moon är ett nytt äventyr som sträcker sig tillbaka till NES-eran och resultatet är ett spel som påminner mer om Castlevania III: Dracula's Curse än något annat. Utseendemässigt går det inte att ta miste på 8-bitshyllningen, men rent tekniskt är det nog mer än den gamla maskinen egentligen hade klarat av.

Curse of the Moon släpps redan den 24 maj och till varje tänkbart format: PS4, Xbox One, Switch, PS Vita, 3DS och pc. Prislappen är satt till dryga hundralappen, men var du en av dem som bidrog till Kickstarter-kampanjen över 300-kronorsgränsen så kommer du att kunna ladda ner det gratis.