”Vi vill inte att han ska vara en troll-pick”

Blizzard berättar att de tänker göra om vår svenska dvärg Torjbjörn i en framtida uppdatering. Tanken är att den korta mekanikern ska bli mer offensiv.

I en intervju med VG247, avslöjar Overwatch lead desginer Geoff Goodman att de tänker ändra om Torbjörn att bli mindre defensivt lagd. Problemet just nu många Torbjörnspelare har är att de blir väldigt beroende av att springa till en plats, slå ned ett turret och vänta tills det är färdigbyggt.

Tanken är att göra Torbjörn lite mer offensiv och jämn i sin roll. ”Vi vill inte att han ska vara en troll-pick”, säger Goodman.

Hur de tänker göra detta är inte 100 procent klart, men Goodman har en vision av att Torbjörn ska kunna kasta ut turrenten framför sig. Detta ska till exempel göra det lättare att flanka motståndarna.

En annan stor ändring är att teamet just nu lutar mot att ta bort hans ultimate, Molten Core då den förlorar lite av sin funktion. Vad den nu skulle kunna ersättas med eller när dessa ändringar är planerade att gå live är inte helt klart.

Förra förändringen med sym var bra och skölden hon hade var riktigt kul tillskott (annvändes flitigt och bliz kunde ha tagit bort portalen helt och behållt skölden som man har mer nytta av). Men nu nej tack, det är inte genomtänkta förändringar utan jag... 24/07 Du missa nog läsa mitt inlägg. Det är helt ny spelstil jag inte gillar, förra förändringen var faktiskt bra. Men denna är som nerf likt world of tanks gjorde med arty (som folk gnälde på var op). 24/07 Ja men sådär spelade man inte symmetra förut. Jag mainade henne innan dessa förändringar. Helt annan karaktär egentligen. Annan spelstil osv. 21/07 Tycker torbjörn är rätt sköjj o spela även offensivt, nu har jag förvisso inte spelat spelet på snart ett år :) samt att jag spelar i en hejlöst låg division ;). Att kunna kasta sin turret för tankarna till ett gammalt favoritvapen i Perfect Dark till... 21/07 Det är ganska många som är emot förändringar av ren princip men de uppdateringar som görs i Overwatch har alltid väldigt bra orsaker. Blizzard vill ju att alla hjältar ska vara ungefär lika användbara i ett team så när en hjälte hamnar i en position där... 21/07 De borde nerfa Genjis jädra deflect... Riktigt störande. Känns som han kan använda den hela tiden... :/ 21/07 Precis som med andra hjältar tar det väl tid innan man vänjer sig vid spelstilen och lär sig använda den på rätt sätt. Det gäller bara att vara kreativ med henne: https://gfycat.com/EqualIncomparableFlyinglemur https://gfycat.com/BaggyDependentCollardli... 21/07 Jag gillar henne betydligt sämre nu. Hela hennes main är borta. Porttralen är nu ett skämt. Nya ulten är rätt kass, svår att använda vid rätt tid. Enda jag gissar på är att även tor blir förstörd. 21/07 Troll-Pick? Är det inte sådant som folk har gjort snuskiga mods till Skyrim om? :P 21/07 Ge honom en ny Ultimate med svenskt namn, "Bauta-Troll-Pick" så får han dänga ut en gigantisk grön dolme i skallen på folk. Kom igen Blizz, lite underbälteshumor dör ni inte av. ;) 21/07
Skicka en rättelse