Blizzard berättar att de tänker göra om vår svenska dvärg Torjbjörn i en framtida uppdatering. Tanken är att den korta mekanikern ska bli mer offensiv.

I en intervju med VG247, avslöjar Overwatch lead desginer Geoff Goodman att de tänker ändra om Torbjörn att bli mindre defensivt lagd. Problemet just nu många Torbjörnspelare har är att de blir väldigt beroende av att springa till en plats, slå ned ett turret och vänta tills det är färdigbyggt.

Tanken är att göra Torbjörn lite mer offensiv och jämn i sin roll. ”Vi vill inte att han ska vara en troll-pick”, säger Goodman.

Hur de tänker göra detta är inte 100 procent klart, men Goodman har en vision av att Torbjörn ska kunna kasta ut turrenten framför sig. Detta ska till exempel göra det lättare att flanka motståndarna.

En annan stor ändring är att teamet just nu lutar mot att ta bort hans ultimate, Molten Core då den förlorar lite av sin funktion. Vad den nu skulle kunna ersättas med eller när dessa ändringar är planerade att gå live är inte helt klart.