Warbringers släpps i tre delar – först ut är Jaina.

Är det något Blizzard är duktiga på är det filmsekvenser av olika slag. Från World of Warcrafts episka (man får använda det ordet igen) introfilmer till hjältesnuttarna i Overwatch finns det något för alla som gillar bild och ljud i kombination.

Inför släppet av Battle for Azeroth den 14 augusti bjuder Blizzard på läckert animerad kortfilm – gånger tre! Warbringers följer de tre ikoniska karaktärerna Jaina Proudmoore, Sylvanas Windrunner och Queen Azshara. Först ut är den argsinta frostmagikern Jaina, som gör upp med gamla demoner.

Oavsett om du är intresserad av World of Warcraft eller inte föreslår jag att du unnar dig lite filmmys, om inte annat för att uppskatta hantverket.

Hoppas dock lite på att det inte är Old Gods som jävlas och manipulerar henne. Vill ju att det ska verkligen vara hon på riktigt som tar ut sin hämnd på de som i stort sätt är skyldiga till all död runt henne. Hennes egna folk hatar henne. Hon är i stor... 25/07 Intressant iakttagelse Godofcheese! Vi får väl se vad som händer :) 25/07 Jag hade inte ens det, har ingen aning om vart min spelkartong är. Jag har för mig att jag bara hade en hotmail-adress som jag inte längre har åtkomst till, och någon hemlig fråga eller nåt... 25/07 Det som brukar räcka är någon typ av CD Key och legitimation som man har tagit kort på :) Riktigt bra support 25/07 Jag hade inte spelat sen TBC och mitt fanns kvar. Hade dock inga inloggningsuppgifter eller nåt kvar, men jag chattade med supporten och han lyckades gräva fram allting, och gav mig även en veckas speltid. Säga vad man vill om Blizzard, men supporten... 25/07 Har inte spelat sen panda expansionen, vet inte ens om mitt wow konto är kvar. 25/07 Riktigt fin låt Och videon är lika bra som man förväntar sig utav blizzard. Får dock starka old gods vibbar av låten. Speciellt med refrängen "Why this, oh daughter of the sea" Känns som att man kan mata in "Her heart is a crater, that we've filled with... 24/07 Lite information hur du kan spela WoW gratis, den heter Starter Edition, man kan spela sina karaktärer upp till nivå 20 och med andra begränsningar, lite mer information om Starter Edition via denna länk https://eu.battle.net/support/en/article/3226 Om... 24/07 Inte sen TBC, men jag läser böckerna. 24/07 Gud vad jag älskar dessa! 24/07
Skicka en rättelse