Såklart han ska.

Sommarens rykte om att Jim Carrey ska gestalta Sonics ärkefiende Dr Robotnik visar sig vara sant. Det bekräftas av The Hollywood Reporter som intervjuat honom i samband med att återupptagit sin skådespelarkarriär och är aktuell med en ny komediserie. Det känns ju helt ärligt som en väldigt passande roll.

Filmen kommer att blanda "vanlig" film med datoranimerad och vi gissar att den blåa igelkotten kommer att falla under det sistnämnda. Tidigare i veckan blev det också officiellt att Parks and Recreation-stjärnan Ben Schwartz kommer att göra rösten till Sonic, vilket chockar oss då vi trodde att Andy Serkis hade ensamrätt på alla röstjobb för cgi-karaktärer.

Tack till Grukk för detta #nyhetstips!
Lite som med Robin Williams, den snubben kunde både köra sin komik och sin creepy sida. Blev förvånad när jag såg one hour photo för länge sen. 16/08 Vad har en trailer för en serie med Jim Carreys roll som Robotnik att göra egentligen? Han är en grym skådespelare som kan spela både oseriösa och seriösa roller samt en kombination av de båda. Tycker du att något med Jim Carrey är dåligt så är det mest... 12/08 Va? Den verkar ju kanon! Jag gissar på positiva recensioner. 10/08 Om glansdagar innebär att spela skojfriska, skämtsamma karaktärer så lär vi nog få vänta. Det är ju inte direkt dit han vill om man hängt med och lyssnat på senare interljuver med honom. Han tröttnade helt enkelt på sig själv som den skojfriske och craz... 10/08 Glans dagar? sen när är jim carrey dålig? :D skulle snarare säga det är skriptet eller att man tröttnat på honom ifall man tycker han gör något dåligt. visst han har ju bättre framförande alla är inte lika bra det kan jag hålla med dig om men han har... 10/08 Varför man nu någonsin skulle lita på en trailer. Verkar f.ö. mer eller mindre vara en filmatisering av Pagliacci-skämtet från Watchmen. Kan vara rätt intressant. Dessutom Michel Gondry som regisserar, samma snubbe som bl.a. gjorde Eternal Sunshine of... 10/08 @Grukk: John de Lancie http://www.gstatic.com/tv/thumb/persons/32730/32730_v9_ba.jpg 10/08 Jag tror att det kan bli jättebra. Sen är jag lite smått skeptisk till Sonic som film. Men tror inte de kunde ha hittat någon bättre Robotnik! 10/08 Idk guys, hans nya serien som har premiär i september ser ganska B ut om man skall tro trailern. https://www.youtube.com/watch?v=jS6Gt76e_NA 10/08 Hoppas han kan hitta tillbaks till sina glansdagar! 10/08
Skicka en rättelse