Hämta inom två dygn, behåll för alltid.

I september lanseras den taktiska lagshootern Insurgency: Sandstorm och som uppvärmning passar utvecklaren New World Interactive på att ge bort föregångaren Insurgency gratis på Steam.

Erbjudandet gäller i två dygn, vilket innebär att du måste hämta och starta spelet innan 19-tiden nu på onsdag. Gör du det är spelet ditt.

Insurgency lanserades 2014 och vår Mattias Frost belönade det med fyra generösa FZ-loggor i betyg när det begav sig. Han hyllade hur lagspel, försiktigt spelande och kombinationen av realism och action användes.

Uppföljaren Insurgency: Sandstorm släpps som sagt nästa månad, då till pc. Konsolversionerna sköts nyligen fram till 2019. Gameplay:

Tack till Jinxswe för detta #nyhetstips!
Avinstallerade efter fyra minuter. 16/08 Jag tycker inte det går att jämföra. Två olika spel och båda är roliga på sitt sätt. Båda är värda att testas. Fast siege är ju mer aktuellt, där det ändå finns turneringar i och ständigt uppdateras, samt en större spelarbas. 15/08 Bra men saknade alltid det lilla extra och känndes "billigt" på vissa fronter. Nu kommer uppföljaren Sandstorm och det är grädden på moset! Spelade betan i helgen, riktigt roligt är det. Känslan är fantastisk, samt att motorn numera är Unreal vilket get... 14/08 Grafiskt nej. Detta är ju ett gammalt spel som baseras på en hl2 mod men spelet tycker jag är roligare än RSS. Dock inte kört på ett tag så vet ej hur aktivt det är. Nu är det säkert fullt med folk som inte spelar taktiskt som det brukar bli när spel... 14/08 Är detta något att ha i jämförelse med Rainbow Six Siege eller? 14/08 Jag tyckte det var jävligt kul men svårt, tror det mest var därför jag slutade spela. Blev mosad. Spelade alldelens för agressivt. Egentligen är det en perfekt mix av CoD å Squad (finns säkert en bättre jämförelse) å skulle säkert kännas riktigt bra om... 13/08 Filmen de länkade är från nya spelet som kommer om en månad, är därför de ger bort det första för att promota sitt nya lir. 13/08 Ser ju ljusår bättre ut i gameplayet än vad PUBG gör, och då är spelet fyra år gammalt? :O 13/08 Först! https://www.fz.se/forum/trad/431494-insurgency-gratis ;) Kommer ihåg att jag testade det då det hade gratis helg för några år sen, och va tyvärr inte tillräckligt imponerad så man köpte det då, men nu när det är gratis kanske man skall ge det en... 13/08
Skicka en rättelse