Bär succéspelet på din kropp eller bli årets förälder.

Fortnite har gått från en harmlös utmanare till Playerunknown's Battlegrounds till att bli ett popkulturellt fenomen. Kids dansar Fortnite-danser, spenderar veckopengen på nya kläder i spelet och väntar ivrigt på nästa uppdatering. Bredvid står vuxenvärlden, kliar sig i skägget och verkligen känner hur de åldras i realtid.

Men om du har barn som är besatta av spelet kan du samla många pluspoäng genom att redan nu förse dem med Fortnite-kläder och därmed göra dem coolast på skolgården. Det är nämligen en av de mest sökta fraserna i den svenska gamingvärlden just (och anledningen till att vi gör detta sociala experiment till artikel).

Årets julklapp? (Bild: CDON)

Sajten Fruugo säljer t-shirtar med Fortnite-tryck (med texter såsom Bottom Feeder, Camp Fortnite, och så vidare) i storlekar som passar från sju år till 13-åringar. Företaget verkar vara baserat i England och verkar vara en front för handel i Asien, med priser från 89 till 349 kronor.

Den svenska e-handlaren CDON har hakat på Fortnite-tåget och har förutom spelet, spelkonsoler och andra relaterade saker även kläder med Fortnite-märkning. Bland annat spelets logotyp, mer generella Batte Royale-tröjor och humoristiska inslag som "Trust me, I am a bush" vilket syftar på att du kan klä ut dig till en buske i spelet.

Fortnite-tryck från Speadshirt, med egen text

Glöm inte heller klassikern Spreadshirt, sajten där vem som helst kan lägga upp sina egna t-shirtdesigns och som redan nu har ett gäng olika Fortnite-tröjor. Du kan dessutom, ganska så prisvärt, lägga till text på andras färdiga tryck om du vill ha med till exempel nickname.

Kort sagt finns det flera svenska affärer som säljer Fortnite-kläder, om du skulle få för dig att göra avkomman glad eller beställa en tidig julklapp.

Skicka en rättelse