Den 12 oktober skjuter sig Call of Duty: Black Ops 4 in på marknaden med zombies på Titanic, traditionella lagmatcher, utan en traditionell kampanj och med tillkomsten av det nya Blackout-läget.

Den anrika seriens inträde i kycklingsupéernas värld firas med en beta för det nya läget den 10 september, men endast för dig med ett Playstation 4. Förbokare kommer åt det den 14 september och dagen efter, 15 september, öppnar den för alla.

Än så länge vet vi att läget kommer föra samman karaktärer, vapen och fordon från alla tidigare Black Ops-titlar. Spelare kan köa själva, i par eller i en grupp om 4, på en karta som stödjer upp till 80 spelare per match.

Och på tal om kartan. Inför den stundande betan passar Treyarch på att visa upp den i sin helhet, om än bara ovanifrån. De har tidigare sagt att den är mer än 1500 gånger större än favoriten Nuke Town och kommer innehålla bitar av tidigare kartor i serien. Det är så klart svårt att dra alltför stora slutsatser om hur den ter sig i tre dimensioner, men ett hum får vi i alla fall.