När vår käre chefredaktör Calle recenserade Call of Juarez: Gunslinger för fem år sedan delade han ut tre fragzones (?) av fem möjliga med kommentaren att: "[Spelet] bjuder på en intensiv westernupplevelse som tar slut precis när jag börjar tröttna på rullande buskage, cigarrtuggande och dueller i motljus. Sergio Leone ler i sin grav."

Sedan dess har det varit relativt tyst om seriens framtiden, men för en dryg vecka sedan smög sig en kort trailer från Gunslinger upp på Youtube, riktad till huvudpersonen i Red Dead Redemption 2. Techland passar på att gratulera Rockstar till vad som ser ut att bli ännu en succé och avslutar den korta trailern med något som skvallrar om att vi inte sett det sista av polackernas spelserie: "Legender dör inte; de förändras och kommer tillbaka, starkare än någonsin förr."

Väntar ett avtäckande från Techland om ett nytt spel i serien vore det inte helt klantigt att göra det i kölvattnet av Red Dead Redemption 2, då västerngenren förmodligen (läs: utan tvekan) kommer få ett litet (läs: stort) uppsving. "Who knows? Only time", som Enya sjöng.