Bowsette, Kalle Anka och en zombieparad i releaselistan för januari.

Säga vad man vill om spelåret 2018, men nu är det faktiskt spelåret 2019. Ännu har releaselistan inte riktigt kvicknat till men på fredag släpps exempelvis New Super Mario Bros. U Deluxe, Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser JR.'s Journey och Tales of Vesperia: Definitive Edition.

Det är dock i slutet av månaden det tar fart på allvar med fortsättningen av Life is Strange 2, Tropico 6, Sunless Skies och framför allt en hett efterlängtad superduo.

Resident Evil 2 släpps till pc, Playstation 4 och Xbox One den 25 januari och är en remake av tvåan från 1998 fansen har väntat på sedan... tja, remaken av originalet 2002. Nästan lika lång har väntan varit på Kingdom Hearts III, som släpps 29 januari. Tvåan släpptes 2005 och efter lång en rad med spin-offs och nyversioner är det dags för finalen av kriget mellan ljus och mörker.

Det känns så, jag har endast hört bra om de tidigare spelen och jag gillar upplägget med Disney karaktärer i en öppen? värld :) Im aboard the hype train! 08/01 Undrar detsamma. Sen verkar KH3 så extremt hajpat att det bara måste vara bra? 08/01 Blir Walking Dead och Life is strange i Januari. 08/01 Aldrig spelat något av de tidigare kingdom Hearts spelen men tänkte ge 3:an en chans, är det ett måste att spela dem tidigare för att förstå något alls? tänkte läsa på om storyn (hinner inte spela 1 och 2). 08/01 Uppdaterat https://www.fz.se/forum/trad/433213-intressanta-spelslapp-januari-19 med ett par släpp som kan bli bra. https://youtu.be/T7_K6KYXBTs https://youtu.be/g7denECXov4 https://youtu.be/mQx6zZZ6RSY https://youtu.be/pCjJiqlWNCE 08/01 Jag läste en preview av RE2 igår och enligt den så ska spelet tydligen vara mkt svårare nu än originalet och att ammunition tydligen är ännu mer rare så man får nog välja sina strider lite. Ska tydligen vara väldigt gore fyllt med vilket låter lovande... 08/01 Värmer upp inför Resident Evil 2 Remake med massor av skräck. Just nu med DLC materialet till Resident Evil 7. Sedan lirar jag även de suveräna Visage och Infliction. Mycket bra skräckspel i samma anda som P.T och med inslag från Layers of Fear. Residen... 07/01 Ser fram emot Kingdom Hearts 3, Resident Evil 2 samt episod 2 av Life Is Strange 2 :-D 07/01 Hoppas PC versionen av RE2 är bra för det är en version jag vill ha. 07/01 Ace Combat 7: Skies Unknown POG 07/01
Skicka en rättelse