Jake Gyllenhaal och Jessica Chastain i Netflix-pandemi.

The Division blir film. Det är (förstås) streaminggiganten Netflix som tar sig an uppgiften att ta Massives dystra framtidsvision till filmmediet. Det berättade Ubvisoft kort och koncist under sin E3-konferens i går kväll.

Regisserar gör David Leitch (Deadpool 2) och i rollerna finner vi bland andra Jake Gyllenhaal (The Day After Tomorrow, Brokeback Mountain, Prince of Persia) och Jessica Chastain (Interstellar, Fröken Julie).

Vi har inga detaljer om när filmen kan tänkas vara redo, eller rent krasst inte om något annat heller. Men på gång är den, liksom den minst lika intressanta Netflix-tolkningen av The Witcher 3. Som för övrigt ska bli klar i år.

Slutligen: The Division 2 kan spelas gratis den 13-16 juni, torsdag till söndag. Detaljer här.

Skicka en rättelse
Förlåt "Salta Nötter" var inte menat att det skulle bli en långdragen diskussion om Jake Gyllenhaal. 13/06 @Sisyr: Mera att det lät som du tyckte spelet gjorde ett dåligt jobb med storyn. Jag skiter i spelet, storyn i sig är bra, bygger på intressanta grejer med om man vill gräva ner sig och läsa lite. :) 13/06 Missförstod vem då, menar du? Jag förstod att du menade att det inte är något fel på storyn, utan tvärtom tycker den är fantastisk. Jag håller inte med. Gott så. 13/06 @Sisyr: Som sagt, storyn i sig är det ingen fel på. Sättet spelet visar den har ju issues helt klart. Tror du missförstod. Dock så har väl division varit listad som kommande film med gyllenhaal som mainskådis ända sen första spelet släpptes. Vetifasen... 13/06 Vi har nog helt enkelt vitt skild smak om du tycker den storyn är fantastisk. Yahtzee tog i sin recension (https://www.youtube.com/watch?v=EpKKOzppQeE) upp en del av det som störde mig. 12/06 @Sisyr: Division's story är ju fantastisk. Vad i storyn är dåligt skriven tycker du? 12/06 Säkert någon som biter på din bait. Have fun with that :) 11/06 Han verkar ha en hel del fanboys härinne ivf.. så då kan han ju inte vara underskattad.. :) Men min hjärna tycker annorlunda så jag håller mig till den och vägrar följa vinden. Han håller väl samma klass som colin farrell, christofer lambert och micke... 11/06 Underbart! Gillade storyn mer än något annat i The Division :D 11/06 @SWEBarb: Det också. Men framförallt duktig skådis :) 11/06