Kvalificerade gissningar ger oss den storleksmässigt biffigaste maskinen på flera generationer.

Vi har redan gjort en ögonmåttsjämförelse mellan Xbox Series X och Playstation 5 men nu har vi också börjat se bilder med uppskattade mått på nästa spelmaskin från Sony, som ännu inte delgett oss de officiella centimetrarna. De gör gällande att Playstation 5 sträcker sig åtta centimeter över Xbox Series X, med en total höjd (eller bredd, om du lägger den ner) på 38 centimeter. Det är närmare en decimeter högre/bredare än Playstation 4.

Bildkredd: Resetera

I jämförelse med tidigare generationer, ända tillbaka till Xbox 360 och Playstation 3, är Playstation 5 den högsta av dem alla, och Xbox Series X den knubbigaste. Så den stora frågan är egentligen; behöver du köpa en ny tv-möbel?

Skicka en rättelse
Den är sjukt ful men vill ha! Helst igår! XsX och denna bjässe sida vid sida bredvid 70” kommer vara mäktigt i slutet av året 😋 Nu vill jag se mer spel! 27/06 https://tenor.com/view/missed-point-point-over-your-head-oh-well-nope-gif-5499296 Både Xbox One och PS4 led av överhettningsproblem av olika orsaker. Xbox Ones fläktar var ganska värdelösa och gick sönder konstant. PS4 hade problem med att deras luftint... 24/06 Nej. Uncharted 4, Horizon, God of War, Death Stranding och The Last of Us 2 är alla betydligt snyggare än Gears 5. 24/06 Jag skulle precis säga tack men insåg att 3 av 4 var fel. Men tack ändå för försöket. Bättre lycka nästa gång. Och den enda som var rätt. Trasig(a) fläkt(ar) kan man inte göra något åt förutom att skicka på reparation. Så igen ingen överhettning. 24/06 https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/22yh5m/xbox_one_keeps_overheating_and_turns_its_self_off/ https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/xbox-one-s-overheating/9f30943f-fc84-4d4e-924d-074c3071690b https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/f... 24/06 I exklusiva PS5 spel kan det dock bli stor skillnad, vilket Sony och flera utvecklare signalerat. Men visst, exklusiva next-gen spel kommer få många fördelar som att slippa buffringszoner, snabb fast travel(vänta 3 sekunder på series x kanske inte gör... 21/06 Känner inte till Freeman79a så mycket, och han får givetvis svara för sig själv. Vad jag menar är att det är trevligare om man istället för attackera personen, själv kommer med argument och siffror som man själv anser vara mer relevanta och korrekta.... 21/06 Det kan säkert vara en fråga om olika aggressiva nivåer, och hur man är van att uttrycka sig i tal och skrift. Kan bara tala för mig själv, och upplever personligen den typen av OT-angrepp på andra i tråden som högst tråkiga och onödiga. 21/06 Men det är lite tröttsamt när Freeman79a upprepar påhittade siffror väldigt ofta och menar på att upp till 18% fördel i prestanda(bara på grafikortet) kommer ge så stora skillnader så att bilden får ett märbart sämre flyt samtidigt som upplösningen blir... 21/06 Du får gärna ge exempel på spel till Xbox One X som du anser är snyggare än God of War, Horizon och Uncharted 4. Angående PS3 vs Xbox 360 så var multiformatsspelen absolut något bättre till Xboxen, men även där var de snyggaste spelen till PS3 på grund... 21/06