I början av februari började det [n=36537 snackas] om att #Gas Powered Games skulle annonsera en ny titel under månaden eftersom #Supreme Commander 2 i princip är färdigt. Avslöjandet är nu genomfört och det blev ingen tredje spel i Dungeon Siege-serien som många hade hoppats på men det smakar i alla fall skäggiga dvärgar och modiga kungar. Deras nästa titel är ett strategispel med fantasysmak.

Av den tidigare knapphändiga informationen att döma verkar #Kings and Castles följa samma väg deras tidigare titlar i genren har trampat upp, det vill säga storskaligt men med möjlighet att detaljgranska enheter in på bara skinnet. Chris Taylor, grundaren av företaget och chefsdesigner, lovar också en regelbunden inblick i utvecklandet via diverse sociala medier och en veckovis uppdaterad videoblogg. Det första avsnittet släpptes i samband med att den officiella hemsidan sjösattes och innehåller mer djursnack än matnyttig information. Vi hoppas på bättring i framtida delar.

[video=4468]

Fan vad tråkigt att dungeon siege tar slut nu då =/ #4 jag håller med DS1 var riktigt kul 16/02 Jag blev lite besviken att det inte var DS3 som var på G. Men det här verkar faktiskt också intressant. 16/02 Vad de än gör så kan de ju inte misslyckas mer med det här än med TotalA : Kingdoms iaf ... http://en.wikipedia.org/wiki/Total_Annihilation:_Kingdoms Det sög asmycket enligt mig. 16/02 Kewl. Jag är intresserad i att se vad de kan komma fram till :) 15/02 Instant fail. eller? strategispel med fantasy-smak, hmm. kanske funkar.. finns ju inga tunga konkurrenter. 15/02 Visste inte att Chris Taylor var så flippad. :) Videobloggen finns på spelets webbsida. http://gaspowered.com/kingsandcastles/ 15/02 Videon funkade inte för mig:( OnT: Kings and castles? Storskalig fantasy-RTS i all ära men namnet är bland det fanatasilösaste jag sett:p 15/02 Dungeon Siege 1 var sjukt kul när det kom, en otroligt stor öppen värld att leka i! Blev nästan som ett MMO när man körde multiplayer. Sen kom tvåan där man hade en stig att följa och inget mer... Man kan ju tycka att när man gör en uppföljare ska man... 15/02 TRASIG! Not Found The requested URL /filmer/20100215/812b6f75_mozilla-firefoxwmv/ was not found on this server. --- Nu har jag inte sett det, men det hade la varit kul med ett till spel i stil med TW serien :) Typ en blandning av TW och SupCom/TotAn :) 15/02 Seriöst, den där videobloggen, var skit. Nån som tyckte den var ens intressant eller kul? Vilket skräp. 15/02
Skicka en rättelse