Den 4 oktober är det dags för en ny vända med Playstation Plus-spel, och på pappret ser det ut att bli en rätt underhållande blandning. Först ut är racing med småbilar i Hot Wheels Unleashed (PS4/PS5), där man kan samla på sig olika fordon och sedan inte bara tävla med dem, utan även ge sig i kast med att bygga egna banor. Läs Tompas recension.

Sedan vankas det slagsmål i Injustice 2 (PS4), där diverse karaktärer från DC-världen drabbar samman. Utvecklingen står Netherrealm för, så gillar man Mortal Kombat lär man känna sig hemma i Injustice 2. Spelet kammade hem en 4 i betyg i FZ:s recension från 2017, som bland annat gillade det lättillgängliga men likväl djupa stridssystemet.

Siste man till rakning är Superhot (PS4), som verkligen är ett spel man bör testa om man inte redan gjort det. Det kan närmast beskrivas som en blandning mellan fps-action och pussel, där tiden står stilla så länge man inte rör sig. Det gäller sedan att ta sig ur kniviga situationer genom att noga planera pistolskott, kast med stekpannor och duckande.

4 oktober blir som sagt dessa spel tillgängliga för alla prenumerationsnivåer (Premium, Extra och Essential). Och känns de inte lockande kan man spana in den pågående Playstation-rean.