David Harbour, mest känd på senare år som konstapel Jim Hopper i Stranger Things, erkände nyligen att han var näst intill beroende av World of Warcraft för några år sedan (läs första delen av FZ:s Dragonflight-recension). Därtill har han även en roll i den kommande Gran Turismo-filmen, och som om det inte vore nog är han dessutom inblandad i utvecklingen av ett faktiskt spel.

I en intervju med Video Games FN pratade de lite om Gran Turismo-filmen, och frågade därefter om han skulle vara intresserad av att vara med i ett faktiskt spel:

Jag har faktiskt ett på väg. Jag och Jodie Comer har gjort ett spel. Det ska komma ut … Jag tror att det är nästa år. Ett skräckspel.

Vad det är för spel vet vi inte, och vi kan nog utgå ifrån att det inte har utannonserats än. Han säger heller inte vilken roll han spelar i utvecklingen, men gissningsvis har han lånat ut röst och möjligtvis utseende till en av karaktärerna. Jodie Comer är främst känd som huvudkaraktären i serien Killing Eve och har även varit med i filmer som Star Wars: The Rise of Skywalker och Free Guy.