#Infinity Ward meddelar att de släpper det första kartpaketet till #Call of Duty: Modern Warfare 2 den 30 mars, endast till Xbox 360-versionen. Namnet blir "Stimulus Package", och även om mer information än så är knapphändig för tillfället så kan vi åtminstone skicka er vidare till denna sajt, som redogör för vad Mapathy kan orsaka - om ni inte öppnar plånböckerna i slutet av månaden, vill säga.

Att paketet är tidsexklusivt (30 dagar) för Xbox 360 var inte otippat, och sannolikt lär även nästa DLC-tillägg få ett försprång på den gröna krysslådan. I dagsläget finns inget släppdatum för Stimulus Package till Windows och Playstation 3, men räkna med att ni andra får ta del av det ganska så exakt en månad efter Xbox 360-släppet, alltså.

Största problemet är väl trots allt konsumenterna? Utan dem så fanns ingen marknad för detta. 8) 12/03 Nej, du är inte ensam. Man insåg ganska snabbt hur begränsat MW2 är (vilket man nog egentligen visste, men dom har ju gjort "rummet" betydligt större med bättre placering av de synliga och osynliga väggarna). Call of duty är och förblir ett rum med korr... 11/03 Ge mig till PS3 NU! Saknar nattbanor, dimmiga vinterbanor i skog och någon vanlig bana som liknar "Overwatch" från Special-Ops. Lite fler Special-Ops banor skulle inte heller skada, sjukt kul att sitta med polaren över headset och samarbeta genom banorn... 11/03 Jävlar vad jag hatar tidsexklusivt. 11/03 Det här ska bli äg! Trist att behöva vänta en månad tills det kommer till PC, men förhoppningsvis är det värt det. Upp till en hundralapp kan jag tänka mig att betala om det är tillräckligt många kartor. Sen ett Hardcore FFA-läge skulle inte heller vara... 11/03 så jävla fattigt e det, HATA HAXBOX! 11/03 Modern Warfare 1 var fan sista spelet där dom tänkte mer på spelarna än på plånboken :P 11/03 Lite trist att MS väljer att försöka köpa sig till DLC-exklusivitet istället för att lägga pengarna på att utveckla fler spel själva 11/03 Jag är Prestige 5 eller 6 på MW2 (PC), men har tappat helt intresset för spelet då IW vägrar prata med communityn, de vägrar acceptera att IW.net suger och de vägrar göra nåt åt de miljontals fuskare. Finns inte en chans jag ger dem mer pengar, så jag... 11/03 Tur att man aldrig köpte skiten. 11/03
Skicka en rättelse