#Infinity Ward har fått hardcore-lirare att riva sig i håret. På liknande sätt som vi kan föreställa oss en mängd människor med kala fläckar på huvudet, så kommer vi inte få se #Modern Warfare 2 till Wii. Varför? Jo, till Develop har Robert Bowling på Infinity Ward meddelat att anledningen är att konsolen enligt dem inte klarar av att leverera den upplevelse de vill ge spelarna.

Om vi kände att vi kunde leverera den cinematiska upplevelse vi är ute efter på andra plattformar, skulle vi gladeligen flytta över till den plattformen. I nuläget tror vi inte att Wii kan leverera exakt samma upplevelse som vi skapar. Vi vill ha det väldigt likvärdigt över alla plattformar, och om det inte är likvärdigt så gör vi det inte.

På samma dag som spelet väntas i butik till 360, PS3 och pc ska även en Wii-version av det första Modern Warfare, utvecklad av #Treyarch, släppas. Hur IW förhåller sig till detta är oklart.

Det är ingen som har sagt något om små banor. Fördelen med riktiga servrar är att du väljer precis hur du vill ha det. Det är svårt att slå 25 vs. 25 på en enorm bana i CoD på en vettig klanserver med vettiga spelare som faktiskt försöker spela som ett... 05/11 Så du menar att seriösa progamers spelar 32 spelare på små banor? :/ Då säger det nog tyvärr mer om den gnälliga COD-communityn till PC än vad det säger om mig.... 05/11 haha Ja, för att ta bort valet att välja antal spelare är ju verkligen inte att ta ett steg tillbaka i "evolutionen". Konstigt att många serverar med 32 spelare är clan server och dessa är ju säkerligen casuals!!! *epic facepalm* 05/11 Mmm, för det är ju pro gamers man tillfredställer genom att tillåta 32 spelare på små banor *facepalm* 05/11 *facepalm* Tror det är meninglöst att uttala sig då jag såg ditt fanboyande kring IW i den andra nyheten. Men din inställning är högst oroande och ironisk då IW har slaktat PC versionen och gått in regression för att tillfredsställa casual användare på... 05/11 MW2 till wii = FEL! det är för jävlit att det är 9vs9 det är löligt! jaja hoppas det blir bra.... glad att jag skaffade ett ps3 iställer för wii : > 05/11 Må vara att Wii i princip är likvärdig till Xbox 1, men grafikkortet är av stenålders modell så det krävs ju lite mer jobb av utvecklarna. Oavsett så är Wii en gimmick-konsol, man kan inte förvänta sig att utvecklarna ska lägga tid på att skapa en spelu... 05/11 +1 05/11 Wii är en Xbox med motionsense kontroller, så jag förstår fortfarande varför dom inte kan släppa bra spel till Wii. Släpp spelen som sålde bra och fått bra kritik på Xbox till Wii så får dom som inte hade chansen att spela då, spela nu. Och gör det valb... 05/11 Wii har sina begränsningar. Jag som gillar Anno 1404 såg att de även släppt spelet på Wii. Se skillnaden mellan PC och Wii på dessa bilder: Wii: http://fidgit.com/Dawn_of_Discovery_Wii.jpg PC: http://www.gamersglobal.com/files/imagecache/full_teaser/fil... 05/11
Skicka en rättelse