Hos spelutvecklarsajten Develop säger #Infinity Wards Robert Bowling att spelhuset inte känner sig bundna att göra fler Modern Warfare-spel efter att #Call of Duty: Modern Warfare 2 är skeppat och klart.

När detta är klart kommer vi kanske fundera på att göra något nytt. Om vi vill göra något annat så kommer vi göra det. Vi känner oss inte bundna till att göra Call of Duty-spel. Vi gör fortfarande Call of Duty-spel för att vi tycker det är kul att göra dem. Och när det slutar vara roligt så går vi vidare till något nytt.

Potentiellt sett kan alltså årets kanske allra största spelsläpp, Modern Warfare 2, bli det sista Infinity Ward-utvecklade Call of Duty-spelet. Vad skulle du tycka om att #Treyarch lämnades med ensamrätten på framtida spel i serien? Eller att en helt ny studio kallades in som ersättare?

Call of Duty: Modern Warfare 2 släpps den 10 november till Windows, Xbox 360 och Playstation 3.

Ännu en konsollspelare försvarar sänkning av kvalité. Nej vänta förresten, om du spelar på konsoll så berör försämringarna inte dig. 08/11 Jag älskar tanken att de skulle ha dissat/pissat/skitit på alla PC spelare. Gör de det egentligen? 1. De utvecklar det spel de vill, de är inte skyldiga er något alls, gillar du det inte så köp inte det. Man kan dra parallellen till Volvo, om de skulle... 08/11 call of duty 5 var ju en succe!. låt treyarch forsätta serien iw kan ruttna i helvete 07/11 Helt fel har han inte. Deras jobb är att göra ett spel som tilltalar massan och som säljer så dom tjänar pengar. Det kanske dom gjort, tiden får visa det. Fast då är vi ett par hundrade tusende PC-spelare som inte tillhör massan.... Edit: och det med... 07/11 Lol här har vi en klippsk en. Deras jobb är att utveckla ett spel, ett spel som dom har byggt från grunden upp. Jag tror dom har rätten att göra vad fan dom vill med det. Gillar du det, köp det. Gillar du det inte, köp det inte. Simplet. Sen kan du ju... 06/11 Bojkotta Cod: MD2 Köp BF: BC2 06/11 Det förstår man, det är bara att traska in på andra marker, lite mer nytänkande skulle inte skada; det är inte farligt för den delen heller om de kanske oroar sig för det. 06/11 Deras jobb är att göra oss nöjda, de ska inte bestämma vad vi gillar. 06/11 Ingen kan göra ett äkta CoD spel förutom IW, när dom lämnar CoD serien, låt den ligga kvar och samla damm i våra hjärtan 06/11 Haha! Ja, 1500-3000:- för ett spel. Tjohej d var tider. :) 06/11
Skicka en rättelse