#GTA IV-expansionen #The Lost and Damned kan vara på väg till pc. I en uppdatering av Games for Windows Live ingår en serie achievements till det (fram tills nu?) Xbox 360-exklusiva nedladdningsbara tillägget, skriver GTA4.net. Några kommentarer från #officiellt håll har ännu inte setts till, men mycket pekar på att Liberty Citys knutteliv snart kan avnjutas också med mus och tangentbord.

Snart på en pc nära dig?

The Lost and Damned släpptes i februari. Det är det första av två GTA-expansioner som #Microsoft enligt obekräftade uppgifter betalat åtskilliga miljoner för att få ut exklusivt på Xbox 360 (originalet släpptes som bekant till 360, PS3 och sedemera till pc). Nyligen släpptes tillägg nummer två, #The Ballad of Gay Tony, också det exklusivt till 360.

Bildbeviset (?) kommer från C&VG.

föga förvåndande GFWL = MS får vinst om de säljer på PC 11/11 Ja visst, med det var lite min poäng också... jag menar om man har Råd med en konsoll på 3000 och sen flera spel på 500-600 spara kan man snåla LITE längre och köpa nått dyrare... Visst det behöver INTE just vara en dator utan nått helt annat. Jag vet... 11/11 Jag håller med dig Kebbe i stort sett allt. Rockstars spel har enormt långt kvar gentemot säg Mafia, vad gäller story och karaktärsutveckling. Men det största felet de gjorde var att låta spelaren bli ekonomiskt oberoende efter bankjobbs-stöten. Det för... 11/11 Du ser vad du vill se. Jag har varit positivt inställd till en hel del spel under de senaste veckorna. Att nämna ett antal namn leder ingen vart och är således ingenting jag kommer att göra. Jag kan dock förklara varför GTA IV var skräp, om det skulle... 11/11 Du menade alltså inte 2,67 GHz? Om inte så kan jag säga att 5000+ är jääävligt mycket snabbare! ;) 11/11 Haha, nä, jag sa ju det. Å andra sidan är ett 5000+ inte mycket bättre... =) Jo, jag vet att spelet inte är så bra optimerat. Men jag har faktiskt aldrig märkt några problem med det. Så då ser jag ju inte heller någon anledning att klaga... 11/11 2,67 Mhz var inte mycket det... Min två år gamla 5000+ på 2.8 GHz sköter jobbet finfint tycker jag. Till det har jag 2GB RAM och ett 4870 med 512MB minne. Dock får man säga vad man vill, men spelet är styggt optimerat. 11/11 Synd bara att det är så jävla ooptimerat på pc! 11/11 Håller med boxaren; jag tror folk behöver få lite perspektiv på pengar, har t.ex. en kompis i min ålder som nyligen fick tvillingar, skulle han ha råd att köpa en ny dator? Självklart, men det kommer antagligen sjukt långt ner på listan över sånt som... 11/11 kebbe: Nämn några bra spel, tack. Jag har bara sett dig klankat ner på varenda titel nu. Du är alltid en av de första postarna och de enda du har att säga är att allt är skit. Jag provar, GTA IV var ett bra spel - men de amputerande kontrollerna gjorde... 11/11
Skicka en rättelse