I slutet av #Fable II fick som bekant spelarna ett svårt val; offra sin hundkamrat eller rädda honom och samtidigt utsätta alla andra för fara. Många valde antagligen att offra hundskrället. Detta har gjort att #Lionheads Peter Molyneux fick ta emot mängder av hatbrev av förargade fans som har svårt att skilja på det här med tv-spel och, du vet, verkligheten. I alla fall var de upprörda reaktionerna (bland annat ett dödshot!) en av anledningarna till att hunden gick att återuppliva i miniexpansionen Knothole Island.

I framtiden säger Molyneux dock att spelarna inte ska vänta sig att de kommer vara lika förbarmande igen. Så nu vet ni, om någon kär karaktär går och kolar i nyutannonserade #Fable III är det antagligen ingen mening att skicka arga hatbrev till Lionhead.

Gå ut och ta en nypa frisk luft istället, vetja!

Valde hunden utan att tveka:) 25/08 Inte undra på att ens val i spel har så få konsekvenser av spelarens val om folk dödshotar skaparna av spelet om dom måste göra ett "svårt" val... 25/08 Tråkigt att hunden är så ful i ansiktet. Finns ingen sweetness :). Men den ska leva ändå. En hund är värd mer än några människor. 24/08 Jag klickade mig in på nyheten via RSS-feeden, där fanns ingen spoilervarning att skåda. För övrigt anser jag att detta är en otrolig icke-nyhet och att man kanske kunde struntat i att posta den överhuvudtaget. 24/08 "Många valde antagligen att offra hundskrället." Jag valde ju lätt hunden. Den hjälper i alla fall en... 24/08 Kommer ihåg att jag valde rikedom vid första genomgången av spelet. Saknade faktiskt hunden när den var borta :(. Så andra gången jag spelade igenom den fick den leva då! 24/08 Det där var väl en trevlig reaktion, att de var engagerade, det kan man inte säga att man blir ofta i dagens spel... 24/08 Meh vafäääään, jag är ju så Fable-kåt att jag inte läser ingressen. 24/08 Du kunde ha hoppat över att läsa. Det stod att det var en spoiler innan man gick in på nyheten. Dessutom, fattar inte varför folk klagar på slutet. Tyckte det var ett bra slut. Man får väl välja vafan man vill, kan folk sluta gnälla. Jag valde iaf att... 24/08 "I slutet av Fable II fick som bekant spelarna ett svårt val; offra sin hundkamrat eller rädda honom och samtidigt utsätta alla andra för fara. " Mm, tack så mycket för den spoilern då. 24/08
Skicka en rättelse