#Cryptics superhjälteonlinerollspel (puh!) #Champions Online släpps visserligen inte i Europa förrän på fredag. Trots detta har spelhuset redan nu utannonserat den första uppdateringen, Halloween-doftande Blood Moon, som ska dyka upp i slutet av oktober. Mängder av nytt material i form av odöda zombies, varulvar och hjältar dyker då upp för att fira den spökinvaderade dagen. Det kommer dessutom finnas ett område i "Canadian Wilderness"-zonen där man kan slåss mot zombies... Och om du dör så kommer du själv att förvandlas till en!

Men är Champions Online något att ha då? Tja, det får du reda på i FZ-recensionen som kommer snart till en dator nära dig.

Visst så är vissa paths omöjliga att döda som tex Supernatural men jag kör inte Supernatural för att äga i PvP utan jag kör Supernatural eftersom bossarna(master och super villains) i Champions Online är grymt svåra om man inte kör en klass med nån form... 03/09 Här snackar vi riktiga sjuk obalansering vissa paths är mer eller mindre helt omöjlig att ha ihjäl eller ens göra noterbar skada på, visst de åtgärdar allt eftersom. För mig personligen spelar detta ingen större roll ja ser detta "m"morpg som ett väldig... 03/09 har folk redan glömt hur mycket problem med WoW de var när de släpptes? många som jag hört säga att "Äh wow e bättre inga buggar..." minna när man inte kunde spela på hela dagar för 1: server var fullla o hade kö... 2: blev utkastad då o då o fick ingen... 03/09 Jag har beta testat de o spelar just nu på US server (funkar utmärkt förövrigt) o de e sjukt kul! Gillar man City of Heroes så e detta spelet med de lilla extra ^_^ 03/09 Jag tror inte något mmo någonsin blir balanserat om vi ska vara extrem. Jag spelar WoW och det var ju inte direkt balanserat i början, men som tur är bryr man sig inte SÅ mycket den första perioden då allt är nytt, så länge det är spelbart... om det int... 03/09 Har svårt att tro att detta liret kan bli bra balanserat med alla klasser det verkade finnas när jag spelade betan. Men kände efter 5 minuter att det inte var något för mig... Säkert bra spel dock 02/09 Tror inte jag kommer ihåg ett enda MMO som var balanserat när det släpptes. Inte ens de spelen som bara behövde tänka på en handfull av klasser. 02/09 Var därför min tank är total vekling nu helt plötsligt hehe , varit borta i 2dagar ,får köra min lvl 20 istället 02/09 Man kan ju tycka att det borde vara någorlunda balanserat då betan är slut. 02/09 Kör redan nu för fullt :) 02/09
Skicka en rättelse