Tony Hawk fick regera ostört under många år i facket digital brädåkning men för två år sedan tog det första #Skate över tronen, mycket tack vare den superba kontrollen och en mer jordnära inriktning. Därefter har det kommit en ny titel varje år och 2010 blir inget undantag, #Skate 3 är officiellt.

Den tredje delen ska fokusera mycket på samarbetet mellan skejtare och du kommer bland annat att kunna skapa lag bestående av dina vänner. Tillsammans tar ni er an olika utmaningar och hjälper också varandra framåt i karriären. Den första teasertrailern säger inte så mycket men vi får se ett gäng åkare i sitt esse.

[video=3704]

ni är så dumma som tror att grafiken kommer bli lika dålig som allra första trailern/teasern. och sluta skriv om hur dåligt det kommer bli det är som sagt var första trailern . 19/09 Spelet kommer inte se ett dug ut som det gör på filmen när det är färdigt det måste ni väll alla endå förstå? Dem första filmerna från skate spelen har alltid sett B ut gällande grafiken. Jag är en riktig jävla fanboy av Skate spelen eftersom mitt störs... 18/09 det ser inte ut att vara så jävla långt från skate 2 utseendemässigt, jag ser inga jättestora problem i utseendet. sen så antar jag ju att det här inte är en färdig version alls. skate-serien är ju fortfarande grymt mycket bättre än THserien, även om... 17/09 casper är det jag saknas mest i de tidigare spelen. Det kan tillföra en helt ny dimension. Hoppas det inte blir för enkelt bara, då det roligaste elementet i spelande är då man lär sig, då man för första gången catchar tricket och landar cleant. sen bli... 16/09 Blev ganska besviken då jag såg att dom inte tillagt någon ny fysik.. 16/09 http://hd.se/multimedia/archive/00240/_Mj_lkpaket_jpg_240875d.jpg 16/09 Ni förstår väl ändå att det här inte är den färdiga versionen? 16/09 längtar! 16/09 kanske kommer vara online baserat ? Där efter cartoon-ish grafiken för prestanda? Bara en tanke, inte fakta. 16/09 Ska bli så jävla nice! Kommer att köpa det UTAN TVEKAN! Bättre Skate-spel än Skate-serien finns fan inte i dagsläget. Nya Tony Hawk kommer att suga jämfört med detta. 16/09
Skicka en rättelse