#Disney meddelar nu att #Epic Mickey är att vänta i svensk butik den 26 november. Det handlar om Musse Pigg som sugs in i en magisk värld där han av misstag ställer till ordentligt med kaos. Det är därefter upp till dig att guida honom mot att bygga upp världen med din pensel, eller lösa upp den med ditt lösningsmedel.

- Jag tror att videospel berättar historier lika djupa och lika sofistikerat som filmer, böcker eller vilket annat medium som helst. I Disneys Epic Mickey ställs Musse Pigg inför utmaningar värdiga en hjälte, samtidigt som spelarens agerande och val genom spelet förändrar spelvärlden. Vi känner ödmjukhet och stolthet över förväntningarna på spelet, och vi skulle inte kunna bli mer uppspelta över tanken på att se spelet i folks nävar så de kan få uppleva känslan av att bli en hjälte och kontrollera sitt eget öde, säger Warren Spector på #Junction Point Studios.

Vi har tidigare presenterat den fullständiga introfilmen på engelska, samt halva på svenska. God som jag är bäddar jag in den fullständiga men även den svenska halvan därunder. Trevligt så det förslår.

Är du sugen?

Skicka en rättelse