Criterion meddelar att de olika DLC-paketen som finns eller är på väg till konsolvarianterna inte kommer till PC. Anledning? Begränsade resurser.

#Need for Speed: Hot Pursuit släpptes i mitten av november och sedan dess har innehavare av Windows-utgåvan påpekat att den är mindre finputsad än konsolutgåvorna. Nyligen meddelades att Hot Pursuit Sports Pack väntas ut till Xbox 360- och Playstation 3-utgåvorna den 21 december. Nu har #Criterion Games borta på spelets officiella forum röjt att DLC-paketen endast kommer till konsolerna.

- Hallå alla, tyvärr kommer vi inte släppa Need for Speed Hot Pursuit-DLC till PC. Även om vi sannerligen vill ge den bästa möjliga spelupplevelsen och stöd till PC-communityn (vilket ni redan har märkt) så har vi begränsade resurser som gör att vi inte är kapabla att ge ut nytt innehåll till alla plattformar. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter, men sett från den ljusa sidan så har vi mer uppdateringar och innehåll på väg till PC-spelare. Håll ögonen öppna för nyheter inom kort.

Ja, för dig som är sugen på mer bilar eller dylikt till din Windows-orienterade utgåva av Hot Pursuit ser det inte ljust ut. Men det vore inte första gången som liknande uttalande sagts varefter det kommit till andra format långt senare. Vad tänker du kring Criterions uttalande och agerande?

illa när de skiter i pc delen, dock så kommer det slå dem i ansiktet när deras spel inte säljer ett skit till pc, och mindre till konsoler. Kunde inte bry mig mindre för övrigt, NFS har alltid vart överskattad skit. 14/12 Exakt.. där ligger felet... finns oss som betalar för våra spel... dra inte alla över en kant Peace Out 13/12 Sen när det inte säljer så bra på PC när PC versionen saknar full support så klagar dom väl på att det är piraternas fel? 13/12 Du tror väl inte att EA sitter och säger till Criterion att de inte får göra DLC till PC'n? Det tar ju beslut efter diskussioner med Criterion och vad de estimerar att de kan göra med vad de har i budget. 13/12 "Även om vi sannerligen vill ge den bästa möjliga spelupplevelsen och stöd till PC-communityn " Uppenbarligen inte. Värre skitsnack får man leta efter, en jävla tur att man hoppade över deras hovercraft-sim. 13/12 Var samma med Burnout till PC, även där va det Criterion. Dock, även EA. Anyhow, sånt här gör mig sur och jag skippar spelet rakt av. Vill de inte ge mig mera att köpa, ne då ska jag inte köpa alls. 13/12 Så är det ju alltid, dlc kommer ju fan nästan bara till konsoller.. begränsade resurser myass.. standard svar typ.. dom bryr sig inte längre om pcn. det är konsollerna som ger dom stora pengarna idag. 13/12 not big surprise 13/12 Det är väl EA som bestämmer detta och inte Criterion. Så gnäll inte på Criterion. 13/12 Fast.. Sanningen är ju snarare att PC blir större och större just nu. 13/12
Skicka en rättelse