För ett par månader sedan avslöjade Namco Bandai att tre nya Tales-spel skulle släppas. Två har redan avtäckts. Nu är det dags för det tredje.

Efter en snabb koll kom jag fram till att det finns 31 olika Tales-spel. Då har jag inte ens räknat remakes och dylikt. Men uppenbarligen tror Namco Bandai att vi fortfarande är sugna, för nu är det dags för nummer 32, #Tales of Xillia.

För ett par månader sedan avslöjade Namco Bandai att de skulle släppa tre nya spel i den grandiosa Tales-sagan. #Tales of Graces F till Playstation 3 släpptes tidigare denna månad i Japan och #Tales of the World: Radiant Mythology 3 kommer till PSP i början av nästa år. Det tredje avslöjades idag och kommer att heta Tales of Xillia. Det släpps till Playstation 3 under 2011.

För första gången i seriens historia kommer det att finnas två huvudpersoner, en manlig och en kvinnlig. Shuto Matis (killen) pluggar medicin och Muto Maxwell (tjejen) är en mästarinna av de fyra elementen. Informationen kommer från Jump magazine.

Skicka en rättelse