Död och förintelse har lockat till spelköp den gångna veckan. #Fallout 3, rollspelet som kretsar kring livet efter ett förödande kärnvapenkrig ett par hundra år framåt i tiden, kniper tre av försäljningslistans fyra översta placeringar. Det något mer familjära rollspelet #Fable II går också bra, liksom #Command & Conquer: Red Alert 3 och #Far Cry 2.

Nedan ser du multiformatslistan. Klicka logotypen upptill för att komma till vår speltoppssida där du kan sortera efter plattform, vecka med mera.

[speltoppen;y2008;w44]

Jag hoppar inte in i forum trådar och beter mig som ett troll vilket han verkligen gör hela tiden. Det är en rätt så rejäl skillnad samt att jag försöker vara neutral vad gällande plattformarna. Men när folk kommer med massa skit mot PS3 så vill jag för... 07/11 Första gången jag ser ordet familjärt i betydelsen "som tilltalar familjer" eller jag fattat fel? 07/11 Med tanke på att det finns ca 50% fler 360 än ps3 där ute så borde 360-spel ligga betydligt mycket mer framför ps3 i spelförsäljning än de gör om lika många med 360 som ps3 köpte spelen, om man räknar i procent. Tänker dock inte starta mer konsol-krig..... 07/11 GG Bethesda Softworks med deras Fallout 3 06/11 redmac sjukt att du kritiserar andra fanboy när du är den största PS3 fanboyen i FZ..dags att se ur en annan perspektiv? 06/11 Du är tragisk. on topic: Bra att bra spel säljer (bortsätt från Far Cry 2) 06/11 Hmm nästa vecka så är både LBP och GoW2 släppt..jag kan satsa pengar på att Gow2 ligger över LBP hehe 06/11 Wow oj så verkligen roligt att se att kryssbox säljer bra, det är bra för oss fanboys. 06/11 Verkligen roligt att se Att Xbox 360 alltid säljer mera. Dom klagar på att Playstation 3 är bättre men här ser vi statistik att folket använder en Xbox 360 för att spela på eftersom den är en "spelkonsol" Roligt att Fable 2 håller sig kvar på listan 2... 06/11 Tack! :D Precis så är det. Det kan även ses om man håller musen över siffran då en förklarande text dyker upp. 06/11
Skicka en rättelse