Nu är det mindre än två månader innan Fable III släpps till PC. Ta reda på om din dator klarar av Peter Molyneux tredje saga.

Den 20 maj släpps #Fable III äntligen till Windows, komplett med stöd för stereoskopisk 3D och ett hårt hardcore-läge. Xbox-spelarna fick sin del av kakan redan av oktober och det dröjde innan Wiindows-utgåvan ens fick ett officiellt releasedatum. Men nu är väntan snart över. Klarar din dator trycket? Vi har svaret.

Klicka för mer information

Recommended specs

Operating System: Windows 7
CPU: Intel Pentium 2.9Ghz Core 2 Duo or higher
RAM: 4GB
Graphics: NVIDIA 260GTX 896MB or ATI 5770 1GB or higher
Hard-drive: 12GB free space

Minimum specs

Operating System: Windows 7, Vista, XP
CPU: Intel Core 2 Duo 2GHz or AMD Athlon X2 4000+
Graphics: NVIDIA 7600GT or ATI HD 2600 Pro
RAM: 2GB
Hard-drive: 12GB free space

med tanke på att det hackar sorkballe på 360 så lär det ju inte bli sämre på en dator :D 01/04 Jag sitter med en Core2 Duo E6600, 4GB DDR2 och ett AMD HD 5770 1GB. Tror nog att jag måste uppgradera CPU för att det ska gå något vidare bra. 01/04 Är ju inte direkt en varning/kritik mer än ett påstående, "Skräpspel, inte ens värt att spela genom om det så vore gratis". Visst, ska man kritisera kan man åtminstone framföra vad man tycker är/gör det dåligt och inte bara häva ut sig kommentarer som... 01/04 Tyckte 1an var bättre än 2an, 3an har jag skitit i helt och hållet. 1an höll sig inom sina ramar. De övriga försöker vara så mycket mer och så är de ändå så pass låsta? (inga direkta öppna ytor att utforska osv). 01/04 Vadå bara ettan som är bra? O_o Det var ju fan ettan som fick halvbra kritik, och för att vara ett sönderhypat spel var det grymt illa. Varken Fable II eller Fable III är dåliga och de är troligen bättre än ettan. Inte minst för att statistiken säger... 01/04 nu får de väll ta och lugna ned sig lite, jag har inte kommit igenom fable the lost chapters ännu 31/03 fable 3 är väll ok iaf. ser hellre ett nytt fable än ett ny cod.. börjar bli less på alla fps.. släpps i drivor å alla är lika (nästan) 31/03 tråkigt med fable, de har sådan enorm potential men idéerna fullföljs inte. Sen att Molle driver hypen till vansinniga höjder gör det ännu svårare att acceptera. största besvikelsen var väl egentligen B & W som skulle besitta en a.i. som aldrig tidigare... 31/03 Sant förstår dig helt. Atmosfär och grafik är också på topp.. men det räcker inte tyvärr. Att vapnen utvecklas är lite tufft men man märker snabbt att den blir ungefär desamma varje gång. (större skillnaden är om man är god eller ond ) Känns ändå lite... 31/03 Jo, spelet saknade en hel del saker som t.ex. "Expression" systemet där i 3an man står och håller män i händerna även om man själv är kille och straight i spelet (Man kan dock inte välja läggning direkt, det är mer något spelet skiter i....) och sen så... 31/03
Skicka en rättelse