I början av maj finnes fem nya Black Ops-nivåer tillgängliga i ett nytt nivåpaket - för dig med Xbox 360. Ni andra får vänta.

Den tredje maj dyker nästa nivåpaket, Escalation Pack, upp till Xbox 360-utgåvan av #Call of Duty: Black Ops. Det är via australiensiska GAME en poster med information dök upp, men även om den snabbt försvann ut i etern är det sällan saker som någon gång dyker upp på internet verkligen försvinner. Tack, VG247 så att säga. Det är precis som i första nivåpaketet First Strike fyra vanliga nivåer och en zombiedito som är att vänta.

Mer information kan du alltså vänta dig inom en förmodat inte allt för avlägsen framtid. Det brukar vara så när det är mindre än en månad kvar innan saker släpps. Och därefter en månad till innan Playstation 3- och Windows-användare kan ta sig an paketet.

Jo det stämmer, en patch gav oss Makin Day Map pack 1: Station, Knee deep och Nightfire (Verruckt)< Map pack 2: Banzai, Corrosion och Sub Pens (Shi no Numa) Map pack 3: Revolution, Breach och Battery (Der Riese) = 13 st om man räknar med zombie mapsen... 06/04 PClirarna får väl vänta 5 månader igen, och fortfarande betala samma jävla pris som konsoll-lirarna. Ett jävla skämt. Sparar pengarna till BF3 istället. 06/04 Orka mjölka saker till skitspel... BF FTW 06/04 Första mappacket, First Strike, tyckte jag var ganska bra. Fick mig att börja spela Black Ops igen. Härliga banor, speciellt Kowloon som tar plats på hustak och är en copy/paste av något vi såg i singleplayer kampanjen. Banan Stadium funkar också riktig... 06/04 Snacka om att mjölka, det var ju inte längesedan spelet kom och verkligen inte längesedan First Strike kom. Hur skulle det vara om de fixade alla buggar istället för att kränga nya kartor? Jag var lite sugen på att köpa First Strike för jag tyckte banor... 06/04 10?? Jag kan inte erminnas mig att det släpp så många...var det inte hälften av vad du sa (Asso, det var länge sen jag spelade - så kanske det stämmer...men det låter helt enkelt mer än vad jag minns det som) 06/04 Samma här, värdelöst skräp. 06/04 Är prestige 15 och lvl 40 tror jag... För några veckor sedan.... När jag fick reda på att First Strike skulle kosta 130 kr (en tredjedel för ett helt spel) så tappade jag sugen och slutade spela... Nu väntar jag på Mortal Kombat till min PS3a.. Minns... 06/04 tänker fan inte slänga ut 130 kr till på ett till banpaket nej tack köpte hardned dition för 800 och hatade zobie banorna tyvärr men aja tänkte jag var exsalteerad över first strike men shi fick jag blev faktiskt lite besviken gillar orginal banorna bät... 06/04 Japp, sant. Efter att ha nått prestige 15 i black ops (8 dagar) så fanns det inget att göra, Efter att ha nått prestige 10 i MW2 (runt 18 dagar om jag inte minns fel) så kunde man satsa på challenge för att få Camo, attachments eller Titles/Emblems =)... 05/04
Skicka en rättelse