Alla som betalar för någon form av prenumeration eller annat material via Playstation Network kan komma att kompenseras, meddelar Sony.

Efter en veckas offline-period för onlinetjänsten Playstation Network så är det säkert många Playstation plus-prenumeranter som börjar bli irriterade. #Sony meddelar att företaget kan komma att kompensera alla som betalar regelbundet för någon form av prenumeration eller annat material – men nämner inte hur.

– När den fullständiga servicen är återställd och längden på avbrottet är känd så kommer vi att utvärdera vad som är den korrekta åtgärden att ta, skriver Sony i en officiell FAQ om PSN-avbrottet.

Sent igår kunde vi rapportera om att kontokortsinformation hos samtliga PSN-användare kan ha stulits, i och med hacker-intrånget.

Jag är orolig att jag är drabbad. Jag har bara laddat ner två demos totalt från Playstaiton Network/Store. Mortal Kombat och Resident Evil 5. Inte kan dom ha kommit åt något viktigt från mig? T ex kreditkorts uppgifter? 28/04 förstår inte varför alla tjatar om kompensation? efter snabbt googlande hittade jag 480kr för 1 år plus? rätta mig om jag har fel. så om vi säger att det tar 14 dagar för det att komma upp. varsågod och få tillbaka 18.40 kr....... äger inget ps3 och har... 27/04 Tycker att vi icke-premuranter ska få nån slags grej gratis typ nån gammal playstation 1, 2 klassiker som sony gjorde. Om ni undrar så har jag tyvärr ingen specifik på tungan men ni kanske har en på läpparna hehehe:) 27/04 Oj du låter arg, fick du ingen ps3 i påskägget ? 27/04 Då blir det inte många de behöver kompensera.. +medlemskapet var senast jag testa det rena skräpet 27/04 Haha bara plus medlemmarna? sjukt 27/04 Jag förväntar mig ingen kompensation. Hade jag varit Playstation plus så hade jag dock varit grinig. 27/04 Tror dom kommer lägga in lite eftertraktade funktioner som cross game chatt å sånt nu när det hela ändå är nere en längre period och de bygger från grunden, Sen hoppas de att folk ser det som en sorts "kompensation"... 27/04 Efter en veckas offline-period för onlinetjänsten Playstation Network så är det säkert många Playstation plus-prenumeranter som börjar bli irriterade. hahahha, jaha, så de icke-plus-medlemmarna är lika glada i allafall? Sony har blvit ignoranta mot icke... 27/04 Det är bäst att det blir en rejäl kompensation. Ska ringa och skälla lite på Sony. 27/04
Skicka en rättelse