Minimum 25 timmar om du springer igenom allt, säger Eidos Montreal.

#Deus Ex: Human Revolution kommer ta dig minst 25 timmar att spela igenom, hävdar #Eidos Montreals art director Jonathan Jacques-Belletete. Men det är om du bara tar det raka spåret hela tiden – de som utforskar världen kan räkna med uppåt 35 timmar.

– Nån som jag skulle förmodligen spendera 35 timmar med spelet, eftersom jag verkligen är en sån som gillar att snoka runt och se alla möjligheter miljön har för mig, och sen välja hur jag ska göra, säger Jonathan Jacques-Belletete.

– I speltesterna vi gjort på jobbet har folk oftast spelat spelet från måndag morgon till fredag kväll – de spelar från nio till fem – och vissa av dem slutför det inte ens. De som gör det klarar det på omkring 25 timmar eller så – men det är eftersom de vet om att de har begränsad tid. De gör ett par sidouppdrag och springer runt en liten bit, men de vill främst bara klara det.

– Så det ger oss en god måttstock om att huvuduppdraget är omkring 25 timmar långt... det är en säker siffra eftersom vi sett det live. Från det kan vi dra slutsatsen att det lätt kan glida uppåt 35 timmar, säger Jonathan Jacques-Belletete.

Deus Ex: Human Revolution släpps den 26 augusti till pc, Xbox 360 och Playstation 3. Du läser mer om spelet här.

jag vill helst ha minst ha 45h på ett spel. men det är mycket bättre än mesiga 6-8 timmars kampanjer. 02/05 Skönt att höra! Blir så trött på spel som är under 10h 01/05 Om den där timmen är fantastisk så kanske man hellre spelar om den trettiofem gånger, en att spela ett kasst spel en enda gång. Det hade jag gjort i alla fall (nåja, kanske inte riktigt trettiofem gånger). Personligen ser jag fram emot Deus Ex: Human... 30/04 Trevlig.. så nu kan ni ro hit spelet. 30/04 Skål för Deus Ex 1! 30/04 Jepp, med de indicierna vi har är det mycket tveksamt om det ens kommer komma i närheten av Deus Ex stämning, komplexitet och spelglädje. 30/04 Det är ju goda nyheter, men hela projektet är ju fyllt med så många frågetecken och bristfälliga beslut från utvecklarnas sida. Jag är fortfarande starkt skeptisk, även om jag är mycket sugen på att spela det och ge ett domslut. 30/04 I dom 25 timmarna så räknar dom antagligen med en 10-15 timmar av att vara förbannad på internetforum. 30/04 Vet inte hur mycket tid jag ägnat åt det första spelet (och då har jag bara kommit till Tokyo) men det har blivit en hel del då jag fått spela om vissa partier för att jag inte var riktigt nöjd med dessa. För mig få gärna ett spel vara 100h eller ännu... 30/04 Tror jag lade ner 65-70h på Alundra när det begav sig, inget grind, bara småkluriga pussel och trollbindande historia. Underbart! Har lagt ner 80+ timmar på några FF-spel också, där brukar det vara lite grind, men det är knappast en grind som kommer kun... 29/04
Skicka en rättelse