#Deus Ex: Human Revolution kommer ta dig minst 25 timmar att spela igenom, hävdar #Eidos Montreals art director Jonathan Jacques-Belletete. Men det är om du bara tar det raka spåret hela tiden – de som utforskar världen kan räkna med uppåt 35 timmar.

– Nån som jag skulle förmodligen spendera 35 timmar med spelet, eftersom jag verkligen är en sån som gillar att snoka runt och se alla möjligheter miljön har för mig, och sen välja hur jag ska göra, säger Jonathan Jacques-Belletete.

– I speltesterna vi gjort på jobbet har folk oftast spelat spelet från måndag morgon till fredag kväll – de spelar från nio till fem – och vissa av dem slutför det inte ens. De som gör det klarar det på omkring 25 timmar eller så – men det är eftersom de vet om att de har begränsad tid. De gör ett par sidouppdrag och springer runt en liten bit, men de vill främst bara klara det.

– Så det ger oss en god måttstock om att huvuduppdraget är omkring 25 timmar långt... det är en säker siffra eftersom vi sett det live. Från det kan vi dra slutsatsen att det lätt kan glida uppåt 35 timmar, säger Jonathan Jacques-Belletete.

Deus Ex: Human Revolution släpps den 26 augusti till pc, Xbox 360 och Playstation 3. Du läser mer om spelet här.