E3-mässan äger officiellt rum tisdag till torsdag denna vecka, men de stora drakarna drar igång sina presskonferenser redan i dag (#Microsoft börjar klockan 18:30 och FZ liverapporterar som vanligt). Fast på redaktionen tjuvstartade vi redan för en månad sedan genom att lista 30 saker vi väldigt gärna vill se på mässgolvet. Vi har betat av allt från säkra kort som Battlefield 3 och Project Café till mer önskemålsdoftande saker som GTA V och Half-Life 3. Och nu undrar vi – vad vill du helst av allt se på E3 2011?

Lägg din röst på något av våra 30 alternativ i omröstningen nedan, eller skriv din drömvisning i kommentarerna om du önskar något annat än våra alternativ.

FZ kommer som vanligt täcka E3-mässan från alla vinklar och vrår. Nyhetsredaktionen täcker presskonferenserna live och under dessa kan du chatta med redaktionen. Vi har även en man på plats i Los Angeles, och vad @Fredrik Eriksson hittar på läser du dagligen i hans blogg Pixelpojken. Sist men inte minst – allt om E3 2011 (nyheter, filmer, presskonferenser, chatt) hittas på fz.se/special/e3.