Typ: Förhandstitt

960 artiklar i arkivet.

Filtrera
21

Pirates of the Burning Sea

Alla älskar pirater. Alla älskar MMO-spel. En kombination borde därmed kunna bli det ultimata liret. Vi har provspelat Pirates of the Burning Sea och snackat med utvecklarna om dess förutsättningar.

6

Kingdom Under Fire: Circle of Doom

När Blue Side tar Kingdom Under Fire-serien till Xbox 360 gör de en liten chansning. De har nämligen valt att byta genre och efter att ha prövat en tidig version av Circle of Doom är vi osäkra på om den verkligen kommer att gå hem.

5

Burnout Paradise

Ett Flatout för stadsfolk är temat i nästa Burnout-lir. Criterion bygger en hel stad för gasglada dårar som älskar att förvandla muskelåk till skrot.

11

Alone in the Dark: Near Death Investigation

Pyssligt skräckäventyr i ny, fräsch kostym. Mycket pekar på att nya Alone in the Dark lever upp till de hyllade föregångarna.

17

Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy

Ett filmspel som inte bygger på filmerna - The Bourne Conspiracy bryter mot både trender och förväntningar. Och ser rejält lovande ut.

18

Prototype

En supersoldat med massiva krafter på röjarhumör i centrala New York. Prototype är den destruktiva sadistens våta dröm. Eller sadisternas - vi snackar tokaction med co-op-möjligheter.

47

Battlefield: Bad Company

En soldatshooter från Dice. Med solospelande i centrum. Enbart för konsol. Mina damer och herrar - jag tror mig ha sett ett stycke briljans i vardande.

21

Borderlands

Brothers in Arms-tillverkarna styr kosan mot rymden. Med sig har de co-op och spelhistoriens kanske största vapenarsenal. Vi fick en försmak på Games Convention.

42

World in Conflict

Du kommer inte att köpa World in Conflict för att spela ensam. Det var min inställning inför testet av en handfull banor från singleplayerdelen - kan de få mig att ändra uppfattning?

9

Heroes of Might and Magic V: Tribes of the East

I september ska den senaste delen i Heroes of Might and Magic-serien får tillökning i form av expansionen Tribes of the East. FZ:s Tomas Nilsson har dock redan fått sig ett smakprov av det som komma skall och han är inte helt omsluten av eld och lågor.

27

Beowulf

Tycker du att en hårig hjälte med superkrafter och enorma biceps som mosar allt i sin väg låter som ett lyckat koncept för en licenstitel? Det verkar Ubisoft Paris tycka i alla fall.

9

Galactic Assault: Prisoner of Power

Då var det dags. Jag sätter mig vid dumburken som vanligt och denna gång installerar jag Galactic Assault, ett namn med mäktig klang och spännande spelidé - på pappret. Låter som att laserkrig och annan intressant rymdkrigsföring är på gång. Men vänta lite… Haha, jag måste ha startat fel program, detta är ju ett andravärldskrigsspel... Eller?

110

Enemy Territory: Quake Wars - betaintryck

Den 20 juni släpptes de första beta-nycklarna till onlineröjaren Enemy Territory Quake Wars. Vi på FZ lyckades komma över ett par nycklar som lottades ut till våra trogna läsare. 39 stycken lottades ut, en nyckel behöll vi för oss själva och har stått som grund för den här förhandstitten.

23

Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Två dygn efter händelserna i det förra spelet är rebellerna på gång igen. Ingen vila, det är bara att skramla ihop trupperna, ladda vapnen och ta itu med de mexikanska upprorsmakarna igen.

40

Call of Duty 4: Modern Warfare

Grant Collier är vd på Infinity Ward och mannen som jag tillsammans med en samling andra journalister lyssnar på i en av föreläsningssalarna på Nordic Sea Hotel i Stockholm. Han är på besök i Sverige för att ge oss en exklusiv visning av den fjärde delen i Call of Duty-serien - Modern Warfare.

47

Age of Conan: Hyborian Adventures

CCP:s VD Hilmar Veigar Petursson har redan korat World of Warcraft till det perfekta MMORPG-spelet med fantasytema. Som tur är lyssnar inte alla på islänningen och efter mitt besök hos Funcom i Oslo är jag övertygad om att de är på helt rätt väg med Age of Conan.

27

Kane & Lynch: Dead Men (förtitt)

De är ingen trevlig deckarduo. Inte heller iskalla Hitman-kopior. Kane & Lynch slaktar motståndet med våld, vilja och lagarbete.

35

Haze

Jag såg en gång en video på ett experiment där brittiska soldater fick LSD och sedan skickades ut på övning. Resultatet var förstås väldigt lustigt, men Haze är inte lustigt. Haze är krig och knark, i ett. En kombination som inte alltid är optimal.

33

Brothers In Arms: Hell's Highway

Randy Pitchford och Colonel John Antal är tillsammans en gedigen hypmaskin. Och de kör samma race varje gång de presenterar sitt spel.

35

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher: Vältränad, jagad och paranoid. Splinter Cell: Conviction är fortsättningen på Ubisofts försök att ändra sin spelhjältes karaktär.

34

Assassin's Creed

När Jade Raymond äntrar en scen reagerar speljournalister på ett av två sätt: antingen applåderar de eller så blir de knäpptysta. Det beror lite på stämningen. Dagarna på Ubidays i Paris var inget undantag.

12

Combat Mission: Shock Force

Realtidstrategi och strategispel överhuvudtaget är ingen nytt påfund. Omgångsbaserade datorspel är dock den genre som tar hem priset då det gäller ålder i den digitala underhållningen.

52

Halo 3 - Intryck från betan

Det var många i Webhallen som sneglade mot det inhägnade område där Halo 3-betan rullade på ett antal Xbox 360-maskiner, men få fick möjligheten att passera tejpen. Som ni kanske förstått var jag en av dessa lyckliga och när jag efter några timmars spelande lämnade butiken och spatserade längs med Sveavägen i Stockholm var mitt huvud fyllt med tillförsikt om att Bungie återigen har något stort på gång.

35

Forza Motorsport 2

En av de bästa sakerna med att skriva för FZ är när man ibland får chansen att pröva spel innan alla andra och träffa personerna som ligger bakom dem. Detta var vad jag fick göra en solig aprildag för någon vecka sedan då Dan Greenawalt från Microsoft Game Studios besökte Stockholm för att tala om bilspelet alla Xbox 360-ägare väntar på - Forza Motorsport 2.

80

Enemy Territory: Quake Wars

2007 ser på pappret ut att bli något alldeles extra i spelväg. En rad efterlängtade och hypade titlar väntas släppas under året, men få är i samma klass som Enemy Territory: Quake Wars. Förra veckan fick Simon chansen att testa ett par banor på Splash Damage kontor i London, en chans han inte ångrar att han tog.