Inlägg av Deetoy

Inlägg som Deetoy har skrivit i forumet

1
Skrivet av showerguy:

Wow kommer alltid ha en plats i mitt hjärta!

Håller absolut med dig! Finns väldigt få spel som kan ge samma känsla som den när man för första gången loggade in i Azeroth. För min del redan 2004 i den amerikanska betan. Tror dem flesta har vuxit ifrån wow och blizzard har inte direkt hjälpt till med expansionerna. Över en natt så har en crit gått från ca 1000 till 4000.. En heal från 1200 till 4500.. Reagerade redan i BC men var ändå förlåtande och tyckte det var sådär. Sen kom Wotlk.. den gillade jag faktiskt då jag fick en svag känsla av Azeroth men Cata? Där brast allt.. För mkt fördummande ändringar, omgjorda talent träd och det faktum att man leds vidare i questande osv. Känns som att Blizzard kapade en del av friheten man hade i början. Nej tack.. ingen fortsättning för mig såvida Blizz inte ger tillbaka det dem snodde från oss!

Skrivet av rosski:

Första tävlingen man vinner här på FZ Tackar

Instämmer! Tackar!

Skrivet av Blackbeard:

Ok, jag blir väl först in i skiten.

Och det först jag vill säga är sluta klaga eller sluta spela.

Sedan vill jag också säga: snälla lås den här tråden eller ta bort den helt.

Personligen tycker jag att denna tråd är intressant. Har funderingar på att lämna gamla hederliga wow för War då många av mina vänner gått över.

Det jag hoppas på en övergång är att war ska fängsla mig på samma sätt som wow gjorde när man för första gången loggade in i amerikanska betan.

1