Inlägg av SirEnrique

Inlägg som SirEnrique har skrivit i forumet

1

Jag har inte fattat om det är crossplay? Kommer jag på PC kunna spela med mina vänner på ps4/ps5?

Provade Fallout 76 för någon månad sedan, gillade det men har ingen att spela med, då det tyvärr inte har crossplay.
Men det fick mig in på Fallout 4 igen, så jag installerade Welcome to Paradise som är en moddsamling vilken installeras med Wabbajack. Riktigt bra, som Fallout 4 skulle varit. Rekommenderas starkt. Finns på https://thephoenixflavour.com/fo4/wtp/.

Mina absoluta favoriter är Alan Wake, Mass Effect-trilogin (inte Andromeda) och Skyrim. Både Alan Wake och Mass Effect finns i remasters. Skyrim finns i massor med olika utgåvor och gillar man att modda på PC så finns det hur många timmars underhållning helst, speciellt om man börjar med Wabbajack för att underlätta moddningen.
Men även Control som någon tipsade om ovan är ett nyare spel som jag älskade.

Skrivet av bluebird:

Var i ditt läge för nåt år sen då jag hoppade på Rise of the Tomb Raider (tvåan alltså). Det funkade verkligen toppen, kändes inte alls som att jag hade missat nåt. Så rekommenderar det, inte minst eftersom det allmänt betraktas som det bästa spelet i trilogin. Att jag – som normalt sett tröttnar på spel halvvägs in – ändå var motiverad att klara det, säger också nåt positivt om spelets kvalitet.

Har även spelat Shadow of the Tomb Raider, som också är bra men som på något oklart sätt saknar nåt som RofTR har.

Håller med, man behöver inte spela dem i ordning. Jag gjorde det för ett tag sedan, och det finns en övergripande handling genom alla tre. Men inget man behöver följa för att förstå tror jag. Gillade alla tre, de är bra spel! Så alla som inte har provat bör ta chansen. Rekommenderas!

Har de släppt hårdvarukraven ännu? Någon som vet?

Det är okej med en extra maffig specialutgåva, men inte att den bara går att få tag på via Origin (eller via någon speciell butik eller kedja). Kommer inte att registrera mej för Origin, Steam får räcka för mej. Däremot blir det ME3 extra über edition special +3 i gammal hederlig hårdvaruform. Älskar spelen, vill visa upp alla fodral stolt på hyllan.

Redan förbokat! Den 5:e säger jag hejdå till vänner och familj och låser in mig i lägenheten!

fan, blir till att leva på nudlar och hof. fast för mafia 2, bioshock 2 och max payne 3 är det ju lätt värt det.

Prince of Persia-producenten erkänner misstag

Jag tyckte det var helt underbart med att man aldrig dog. Har alltid hatat att använda sig av tex quicksave/load, bättre att få börja om med det man misslyckades med och försöka igen.

Sweet!

bättre dialoger, fler röstskådespelare (GTA4 är bra exempel), ingen levelcap.

THE QUICK BROWN FO JUMPS OVER THE LAZY DOG

Av någon anledning funkar inte X.. Microsoft Wireless Entertainment Keyboard 7000 bluetooth

Ja, har provat spela igenom banan från början med samma resultat. Nångång jag spelade igenom banan flöt jag också igenom skeppet, och modeller verkar saknas på däcket. Där finns ett ställe som lyser upp precis som om där skulle vara en eld, men själva eldmodellen saknas. Man blir även skadad när man går in i den.
Detta borde ju fixas om man installerade om spelet, men det har inte funkat för mej. Skumt.

Hjälp: Grafikbugg

Hej alla!
Skulle behöva lite hjälp med en grafikbugg i Crysis. Det är när man möter på "spindeln" på hangarfartyget, när man kommer ut på däcket så står den där. Sedan börjar den flyttas upp och ner, både igenom skrovet på däcket så att bara halva sticker upp och tillsist flyttas den gigantiskt högt upp, där den inte går att träffa.
När VTOL:en kommer och blir krachad så är den i normalhöjd medan "spindeln" är uppe i luften. Verkligen konstigt, och jag kan inte komma vidare. Någon som har haft samma problem eller vet vad man kan göra?

Mina specs:
AMD Athlon64 X2 6000+
2GB RAM
GeForce 8800 GTS 640 MB
Windows Vista

Har provat med både 169.25 och 169.44 beta drivers till grafikkortet. Har provat både DirectX 10 och 9. Har provat att installera om det.

Någon som har nån idé? Hoppas att detta var förståligt, klockan är mycket och jag är trött när jag skriver detta. Om det är något som är oklart så bara fråga.
Tack på förhand.

1