Inlägg av snubben

Inlägg som snubben har skrivit i forumet

Skrivet av Fatmajk:

Har aldrig förstått mig på dessa bilspel. Hur kul kan det vara att köra runt i en bana hela tiden? Åh andra sidan så bryr jag mig inte om bilar iheller...haha! Nåja nu ska jag inte låta som en gubbe längre....kul att det finns toppbetyg!

Tur att inte alla tycker om samma saker, eller hur

Skrivet av lonian:

Kör med adblock överallt men min samsung tv har inte adblock inbyggt, därav jag uthärdat att inte bli premium prenumerant.

Det verkar dock finnas andra fördelar med premium har jag hört än att bara ta bort reklam.

Jag använder YouTube Music som jag tycker är bättre eller åtminstone likvärdig spotify. Så jag tycker YouTube Premium är sjukt värt.

Jag tycker det fungerar perfekt. Jag gillar att man kan spela lite olika spel som man annars inte hade köpt, men storspelen som man verkligen vill spela igenom tycker jag förlorar lite av sin charm när man får de "gratis". Svårt att förklara, men betalar jag för ett spel så dedikerar jag mig mer till det spelet och får därav ut mer glädje av det. Annars blir det enkelt att man testar 10 minuter för att sedan testa något annat.

Lagt ner att uppgradera dattan. Blir äldre spel eller ps5 för mig. Sjukt dyrt med pc delar nuförtiden

Tycker för övrigt inte att 270k på en månad var någon dålig siffra?

Hoppas ändå det blir lönsamt på sikt. Jag tycker VR är så oerhört häftigt medium och tycker absolut att det varit värt prislappen än så länge. Gt7 är absolut favoriten än så länge men finns fler spel som är riktigt bra

Testat i all hast ikväll. Både Horizon och gt7. Riktigt fint headset. Sjukt fina färger jämfört med Quest 2. Ska bli kul detta 😄

När första vevan av vive kom ut tror jag det kostade runt 13000 om jag inte minns fel. Då var man så hypad att man köpte det, för att sedan inse att det knappt fanns något vettigt att spela. Idag kändes psvr2 ungefär som smärtgränsen. Hade inte bokat om den var en tusing dyrare.

Det tar emot lite att lägga pengarna. Särskilt då alla mina tidigare headsets tillslut har blivit dammuppsamlare. Men det är ändå något som får mig att tro att Sony kan producera titlar som gör att det känns värt det. Så min preorder kommer få ligga kvar och jag får jobba några övertidstimmar denna månad så jag även kan betala mina räkningar 😅

Skrivet av Slimebeast:

Jag förstår inte att så många VR-spel har tecknad stil och blockgrafik. För mig känns det så självklart att grafiken ska vara realistisk. Det heter ju till och med "reality".

En fråga. Har någon här spelat racingspel i VR? Är det verkligen njutbart med tanke på att allt rusar förbi så snabbt? Blir man inte omtöcknad eller illamående?

Jag tycker nästan stilen på grafiken spelar mindre roll i VR. Det viktigaste är upplösning, fps och allmän klarhet i bilden. Men det klart att realistisk grafik kan se riktigt jäkla imponerande ut också.

Första gången jag körde assetto Corsa i VR blev jag riktigt åksjuk, särskilt när jag snurrade runt eller åkte baklänges. Men efter några gånger så kände jag ingen åksjuka över huvudtaget. Hjärnan anpassar sig helt enkelt

Ser sjukt mycket fram emot horizon och gt7. Och kajakspelet ska jag nog köpa också. Sedan lär jag köpa beat saber för tredje gången 😅 hoppas att hl alyx släpps på vr2 också för det vill jag spela igen. Det finns ju ett väldigt gott utbud till launch iallafall det känns bra.

Blev en order på denna bundle. Är sjukt taggad

Absolut inte istället för. Hade game pass förutom och använde xcloud för att testa spel lite snabbt innan jag bestämde mig för om det var värt att ladda eller inte. Fungerar utmärkt för det ändamålet men skulle absolut inte vilja spela endast via strömmning.

Rocket League med strax över 2000 timmar. Sedan hade jag några år då jag var inne på racing sims då blev det några tusen timmar på r3e, assetto och Ams.

Jag är redo. Har haft en hel del pc headsets genom åren men tycker det har varit mycket trixande för att få allt att fungera som man vill. Ska bli skönt med en riktig plug and play lösning samt förhoppningvis bra polerade spel till det.

Gör folk som jag med Gamepass dvs, köper någon månad här och där för att spela ett visst spel så skulle de absolut göra förlust 😅

Skrivet av Vercadi:

Alltså Rocket League har ju riktigt usla MTX, men tror knappast 2K kommer kunna göra det bättre.

Vadårå? Skins, goal explosions och annat kosmetika känns helt rimligt för min del.

Köpte ps5 pga vr2 så detta var tråkiga nyheter. Men den som väntar på något gott

Bästa butiken att hitta billiga Playstation spel?

Var går ni för att fynda gamla eller nya spel? Har inte spelat på konsol på många år men köpte just en ps5. Dock tycker jag priserna på nya spel är rätt saftigt och det finns många ps4 spel jag gärna skulle testa. Minns när jag var liten fanns det ofta spel på Ica och andra matbutik er, finns det fortfarande? Eller är det media markt/Elgiganten som gäller?

Skrivet av Freeman79a:

Skeppade minsann. Där ser man. Grymt många som fastnat hos scalpers dock. Vad är det dyraste "pris" som ni sett? Och skulle ni betala det om du fick den på samma dag, samma timme?

På CDON.SE har jag sett de för runt 9 tusen tror jag. Jag gick via media markt och fick den till "vanligt" pris. Men ja man fick ju vänta några veckor