Författare: bastard

998 artiklar i arkivet.

Filtrera
0

MOH:AA Platinum

0

Ny spelkonsoll?

0

Enigma färdigt

0

Sprint Cars-Demo

0

MechWarrior: Mercenaries

Del fyra i Mechwarrior-serien kom i slutet av år 2000 och var ett mästerverk både vad gäller grafik och spelkänsla - något som också märktes på de datoranimerade introfilmerna, som var av mycket hög kvalitet. Alltså anar man oråd redan vid introt till uppföljaren Mechwarrior 4: Mercenaries.

0

Another War

Spel från Östeuropa är inte vardagsmat. Kvalitativa spel från Östeuropa är ännu mer sällsynt. Visst finns det undantag, spel som Sea Dogs och IL-2 Sturmovik har bevisat för den ibland lite fördomsfulla spelindustrin i Västeuropa, USA och Japan att de är minst lika bra på att göra spel som i vissa fall är betydligt bättre än det skräp som skyndas ut i förtid för att inte missa julrushen som inte är alltför ovanligt här i väst. Ett av polska Mirage Studios första spel är Another War och är det första RPG som utspelar sig under andra världskriget.

0

Combat Flight Simulator 3

Då var det dags igen, en ny flygsimulator från Microsoft med det finurliga namnet Microsoft Combat Flight Simulator 3. I ettan som kom för några år sedan slogs tyskar och allierade över Europa, i tvåan var det japanerna som fick på nöten av amerikanarna. Denna gång är vi tillbaka över Europa igen och med samma gamla visa, tyskar mot allierade.

0

Panzer Elite: Special Edition

Stridsvagnssimulatorer är inte vardagsmat trots att det finns ett antal ute på marknaden. I det nyligen släppta Battlefield 1942 får man möjlighet att sätta sig i ett antal olika stridsvagnar från olika nationer. Grafiskt sett är Bf1942 ett mästerverk vad gäller stridsvagnarna, men när vi kommer till realism är det en annan femma. Realism är dock någonting som utvecklarna bakom Panzer Elite lade stor vikt vid när de utvecklade spelet. För att inte skrämma bort nybörjare valde de att inkludera möjligheten att tona ned på realismen och kanske på så sätt öppna spelet för en helt ny typ av spelare.