Artikelarkiv

86538 artiklar i arkivet.

Filtrera
0

Årets spel 2005

Efter en intensiv nomineringsperiod dagarna före jul och en lika intensiv omröstning nu i mellandagarna står det klart vilka spel ni besökare anser är årets bästa. Det kan bara finnas en segrare på vardera prispall men de egentliga vinnarna är vi spelare som upplevt ett fantastiskt spelår.

0

Tiger Woods: PGA Tour 06

Tweedbyxor, konstigt färgade läderskor med spikdobbar och söta, tätt åtsittande handskar. Golfare är mål för många fördomsfulla kommentarer men hur gör sig sporten i spelform egentligen? FZ har spanat in det senaste golfspelet från EA - Tiger Woods PGA Tour 06.

0

Ski Racing 2006

Så här i vintertider när fotbollsäsongen är över vill man kanske sysselsätta sig med spel som är lite mer vinterrelaterade än Fifa 06 och liknande. Nyligen recenserade vi RTL Ski Jumping 2006 för de med ambitioner i hoppbacken. Är backhoppning inget för dig har vi nu även testat Ski Racing 2006 vilket innehåller slalom, storslalom, super-G, störtlopp och kombination.

0

Madden 06

EA Sports har alltid haft en förkärlek för att vara först ute med sina sportspel till en ny konsol och Xbox 360 är inget undantag. Att vara först har sina uppenbara fördelar, men som den senaste inkarnationen av Madden visar kan det även föra med sig en stor mängd nackdelar.