Gillar du att slåss mot andra spelare i #Guild Wars 2 innehåller den officiella bloggen glädjande besked, fler spellägen är på gång. Framförallt rör det en vidareutveckling av dagens lagturneringar vilket ska göra det enklare för nybörjare men samtidigt utmana de sammansvetsade gängen.

"Free Automated Tournaments" är det som finns idag och kommer fortsättningsvis att vara inkörningsporten till spelets PvP. Har du inget eget lag matchas du mot de som behöver extra spelare och belöningarna delas ut till placeringarna ett till fyra.

"Paid Automated Tournaments" är vidareutvecklingen och här måste du ha en färdig grupp att spela med och det kräver också, som namnet antyder, att ni köper er tillträde via spelets gem-affärer. Alla lag får priser men konkurrensen för de högre placeringarna kommer också att vara hårdare.

Den andra stora nyheten är möjligheten att hyra en egen arena att träna i, hålla turneringar på och utmana andra lag i. Mer information om hur dessa kommer att fungera kommer i en kommande blogguppdatering lovar Arenanet, som hoppas att möjligheten kommer att innebära ett lyft för spelets esport-möjligheter.