Jennifer Hepler var senior writer för #Dragon Age II, ett spel som inte mottogs väl av alla och ledde till en hel del starka känsloyttringar på internet. Somliga gick steget längre och pekade ut Hepler som satan själv, vilket lett till att hon fick utstå en vidrig hatkampanj. Något som hon pratat med Polygon om.

Det som fick hatkampanjen mot Hepler att gå igång på riktigt var en gammal intervju där hon berättade om att strider i spel inte var något i hennes smak. Kanske ett anmärkningsvärt uttalande, men är det så anmärkningsvärt att man ska jämföras med "cancer"?

– Jag blev visad ett exempel på foruminlägg av EA [Electronic Arts] security. Det innehöll grafiska hot om att döda mina barn på väg hem från skolan, för att visa dem att de borde ha blivit aborterade hellre än att ha mig som mamma, berättar Hepler .

Både Hepler och #Bioware fick stå ut med mycket hat för att vissa karaktärer i #Dragon Age II var för homosexuella, detta har dock inte bara genererat spott och spä, utan även en hel del positiv respons från fansen. Det är trots allt inte överdrivet vanligt med icke heterosexuella karaktärer i spel. Jennifer Hepler säger inte att mordhoten är anledningen till att hon lämnar sin tjänst, utan att det är av familjeskäl.