Höstmörkret har börjat krypa på och vad är då bättre än att införskaffa sig nya underbara spel att spendera kvällarna med. FZ hjälper er på traven genom att lista fem mycket prisvärda spel som alla bör ha i sin spelhylla.

<li>[[Homeworld]] - 59kr (cdon.se) - Relics klassiska RTS som utspelar sig ute i rymden är ett måste i alla strategientusiasters samlingar.

</li><li>[[Alien Vs Predator 2]] - 59kr (Megastore.se) - (FZ:s recension) Det finns få saker i ett PC-spelat som kan mäta sig med paniken som infinner sig när radarn visar prickar som börjar närma sig i takt med att dess pipande blir allt snabbare. Du vet att fienden finns där, men du ser den inte, förrän det är försent.

</li><li>Unreal Tournament 2004 - Editors Choice Edition - 129kr (Webhallen.com) - (FZ:s recension) Unreal Tournament 2004 är ett av få spel som belönats med full pott av FZ:s recensenter och även om spelet nu har mer än ett år på nacken så håller det fortfarande hög nivå på alla fronter. Ett givet köp för gamern som söker snabba och ständiga adrenalinkickar.

</li><li>No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way - 59kr (Megastore.se) - (FZ:s recension) NOLF2 blandar på ett fantastiskt sätt action med humor, mycket tack vare spelets hjältinna Cate Archer som är en av de senaste årens bästa spelkaraktärer.

</li><li>[[Thief: Deadly Shadows]] - 99kr (Webhallen) - (FZ:s recension) Få spelserier är så älskade av sina fans som Thief så det var många som var tveksamma till Ion Storms uppföljare. Nu fanns dock inte mycket orsak till oron då Thief Dark Project visade sig var en mer än värdig uppföljare och en lika självklar del av spelsamlingen som dess föregångare.</li>