Rösta fram Blizzards allra bästa spel!

Blizzard älskas inte längre av alla, och deras spel och idéer mottas inte alltid med värme. Senast är det Warcraft III: Reforged som lyckats irritera en del fans till markhöjdslåga användarbetyg på Metacritic och arga videor och foruminlägg.

Men förr var Blizzard onkekligen en av spelvärldens stora, med en spelkatalog andra skulle döda för att äga. Frågan är när de var på topp – vilket är deras allra bästa spel?

Rösta nedan (expansioner räknas in i grundspelen) och berätta varför i kommentarerna!

Skicka en rättelse
Det Blizzardspel jag spelat mest är utan tvekan Warcraft II: Tides of Darkness. 03/02 Det som inte hade tungan långt upp i Kinas bakdel. 01/02 Har inte testat DAoC men jag känner många som verkligen gillade det. Har mest spelat PvE just för att jag tycker PvP i WoW har varit så där. Så det är nog därför jag gillar WoW 😃 31/01 Skulle tro det berodde på det. Jag knarkade Dark Age of Camelot innan jag testade WoW, och enda skillnaden var grafiken, och att PvP'n var urusel jämfört med DAoC. WoW's raids blev mer detaljerade än DAoC's i slutändan, men WoW var ett PvE spel och DAoC... 31/01 Tror det var mer än loren, folk som aldrig spelat Warcraft började ju spela Wow. Så något gjorde Blizzard som ingen annan lyckats med, innan eller efter. Egentligen handlar det nog om att de titta på andra MMORPGs och tog det som funkade, gjorde det mer... 31/01 Kan inte säga att jag spelat jätte många andra MMORPG men tycker dom fick till helheten och gjorde det mer lätt tillgängligt än t ex Everquest som jag upplevde det svårare att komma in i. Det berodde kanske på att jag kände till lore:n från tidigare War... 31/01 För mig är det Starcraft. Tappade intresset för 2an och har bara kört första delen. Och allt på grund av WoW(har aldrig spelat det). 31/01 spelar inget av dom men skulle utan tvekan säga WoW, finns få spel bara totalt dominerat ett typ av spel på ett sånt sätt som WoW Fast hur många rpg's finns det som ens är i närheten av WoW ? det finns ingen tvekan om att det finns extremt få spel som... 31/01 Diablo 2 utan tvekan. Spelar fortfarande fast singleplayer med mod-stöd för att emulera BattleNet. Diablo 1 och WoW ligger också nära om hjärtat dock. 31/01 Väldigt svårt! Lost vikings och Rock n roll racing är underbara gamla klassiker. Mycket tid har även lagts på Starcraft och Warcraft. Men allra mest tid har nog ändå lagts på Diablo 1 och 2 så min röst hamnar på 2an. 31/01