Vilken vecka vi har haft! Det kan knappast bli bättre än att avsluta höstsäsongens Fragzone-fredag med Grand Theft Auto VI, Game Awards och konsolkrig. Vafalls! Inget Fragzone-fredag nästa vecka...? Näpp, det blir istället vår traditionstyngda uppesittarkväll med Årets spel.

Men då är då. Nu är nu.

Det mesta (för att inte säga allt) har den här veckan överskuggats av GTA VI-trailern som i skrivande stund har 126 miljoner visningar på Youtube. Många fler miljoner lär det bli innan releasen 2025. Vi plockar isär trailern, snackar om våra förväntningar och grottar ner oss i allt kring staden Vice City – och staten Leonidas. Förväntningarna är redan alldeles febriga.

Game Awards var som alltid ett trailerkalas utan dess like, som sammantaget har ett tydligt budskap: det finns liv även efter det fantastiska spelåret 2023. Vi visar det bästa av det mesta.

Mitt i allt detta har vi också sett ett tredagarskrig äga rum. Ett konsolkrig mellan Playstation 5 och Xbox Series X som båda fyller tre år. Vem blev segraren? Vem vann mest? Vem vann tyngst?

Säsongsavslutningen av Fragzone-fredag är helt galen – precis som veckan har varit.