Långhelg! Redaktionen planerar att navigera sig förbi dignande middagar och gästande släktingar för att hinna spela extra mycket. På schemat står bland annat den Fallout-doftande postapokalypsen Broken Roads och nysläppta pc-versionen av Horizion Forbidden West.

Och du? Hur ser dina spelplaner inför påsken ut? Berätta i kommentarerna!

Mikael Berg
Crikey! Det vankas "bloke", "bogan", "cobber" och annat när den australiensiska outbacken utforskas i postapokalypsen. Broken Roads står på temat. Recension dyker upp strax innan släpp i april! Fair dinkum!

Valentin Lundin
I helgen firar jag fyra år som streamer så det är mycket som finns på menyn: BG3, Dead by Daylight, DnD, Minecraft och en favorit från min barndom: Catacomb Abyss!

Mike Stranéus
Långhelg betyder att spela igenom The Legend of Zelda: A Link To The Past.

Johan Olander
Tråkig som jag är, fortsätter nötandet i Palworld. Suget efter något nytt kommer dock krypandes.

Jonny Myrén
Den förbjudna västern fortsätter att pocka på uppmärksamhet, så det blir mer Horizon Forbidden West.

Tomas Helenius
Fyrkamp på distans i Automobilista 2. En av deltagarna vill köra utan mick p.g.a. kombon barn i närheten och svårt att behärska språket vid förlust. Så... det blir med mick och full satsning på att putta honom av banan.

Jonas Vågström
Som många andra befinner jag mig på annan ort, så mellan ägghalvor och sillbitar kommer jag att fortsätta att beta av backloggen på Steam Deck!

Joakim Kilman
Jag är iväg en sväng, men det blir lite spel på Steam Deck på tåget. Det NES-trevliga Prison City ligger bra till.

Robin Andersson
Under påsken ska jag piska vargar, fladdermöss, levande döda och andra farliga monster i första Castlevania till NES. Lyckas jag besegra Dracula också för första gången?

Johan Lorentzon
Blir mer Contra och möjligen Helldivers. Så med andra ord smiska utomjordingars rumpor delux.

Joel Olsson-Svanfeldt
När tid ges blir det att testa Paradox nya, Millennia. Är det lika beroendeframkallande som One More Turn-wondret Civilization? Vi får se om påskhelgen med släkten är i fara…